Daniela Gyorfi și-a făcut o nouă operație estetică. Suma uriașă pe care artista a plătit-o pentru această „îmbunătățire”: „Sunt noi pe piață”

Sursă foto: Youtube/ WOWnews
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ WOWnews

Daniela Gyorfi este una dintre primele vedete care au făcut implant mamar. Se poate spune că diva are experiență în asemenea intervenții chirurgicale.

Daniela Gyorfi în cadrul unei emisiuni, acolo unde a explicat mai multe aspecte ale vieții sale. De data aceasta, diva a vorbit despre intervențiile chirurgicale pe care le-a avut și cum au influențat-o asupra opiniei de sine. Ea a dezvăluit că încă are fața umflată în urma procedurilor de înfrumusețare.

Vedeta nu a ocolit discuțiile despre intervențiile estetice niciodată. De asemenea, ea este printre primele vedete care și-au făcut un implant mamar pe vremea când această tehnologie era abia la început. Daniela Gyorfi a cheltuit 5000 de euro pentru modificările de la nivelul feței.


Ce a făcut de 5000 de euro

Diva explică cum a beneficiat de o procedură care a costat 5000 de euro și cu care nu a fost nevoită să stea în recuperare. Ea poate vorbi, cânta, se poate afișa în public. Vedeta spune că nu a fost prin tăiere, de aceea este așa cum e. Iar legat de intervenții, nu se poate să te restructurezi cu doar doi lei, deci cine e interesat trebuie să scoată bani din buzunar.

„Mi-am făcut niște proceduri care sunt noi pe piață(…) mi-a pus niște fire, deci mi-a ridicat pur și simplu fața, mi-a făcut și de aici, pielea de la mandibulă cedează prima.(…) Eu m-am ferit de acest lifting facial. E tăietură, trebuie să stai în recuperare foarte mult, eu sunt la patru zile de la intervenție și dacă vă uitați puțin la mine, clar că sunt puțin umflată, am niște vânătăi, dar pot să vorbesc, am avut cântări. (…) Costă 5.000 de euro. Sunt niște intervenții care țin cinci șase zile și tot ce înseamnă estetic nu este ieftin, adică nu poți să îți faci cu doi lei”, a spus Daniela Gyorfi la Xtra Night Show.

Singura nemulțumire

Daniela Gyorfi a fost prezentă și în platoul 40 de întrebări, cu Denise Rifai, acolo unde diva a menționat că singura parte unde nu își arată mulțumirea este la nivelul sânilor. Ea are 54 de ani și se luptă cu efectele îmbătrânirii.

„La sâni nu sunt mulțumită. După trei operații, că trei am. Recunosc că nu mi-aș mai face acum. Fațetele dentare sunt absolut normale, nu poți să ai dinții galbeni, negri. Riduri… La 50-53 de ani nu poți să arăți ca la 20 de ani. Celulită am avut dintotdeauna. Fac tot felul de chestii ca să mă simt bine. Nu e vorba de operații estetice, ci de îngrijire. Dacă există tehnologie ca să schimbi lucruri care te deranjează, de ce să nu le faci?! N-am atâtea operații ca alte artiste care zic că li s-a modificat corpul peste noapte. Fundul l-am lăsat mic și plat”, i-a explicat Daniela Gyorfi lui Denise Rifai, care a complimentat-o pentru cum arată.

Vezi și: Daniela Gyorfi, la un pas de tragedie. Ultima sarcina i-a produs hemoragie: „Pe targă la spital, direct”

Vezi și: Alimentul pe care Daniela Gyorfi l-a scos definitiv din alimentație. Vedeta se mândrește cu silueta sa: „Cred că am rămas cea mai neoperată din showbiz”

Vezi și: Fiica Danielei Gyorfi a fost bătută cu bestialitate la școală, de două eleve: "Și-a spart capul, a fost dusă la spital..."

Vezi și: Daniela Gyorfi, la cafea cu fostul soț. Declarațiile care îl vor înfuria pe George Tal: „Care e problema?”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 27 iun 2023, 10:37 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience