Daniela Gyorfi a copilărit în sărăcie: ”Am mâncat pâine uscată”. Dezvăluirile cutremurătoare ale artistei

Data publicării:
Captură video Youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video Youtube/ Kanal D

Daniela Gyorfi a vorbit despre copilăria ei și despre condițiile precare în care a crescut.

Daniela Gyorfi se bucură de un succes foarte mare pe plan muzical astăzi, remarcându-se în această carieră de la o vârstă foarte fragedă. Chiar dacă a ajuns să fie celebră de la 21 de ani, cântăreața spune că nu a uitat nicio clipă de locul copilăriei și de condițiile modeste în care a fost crescută. Aceasta spune că erau zile în care nici nu avea ce să mănânce, iar iarna părinții nu aveau posibilitatea să-i cumpere haine potrivite sezonului rece.

“Eu n-am uitat niciodată de unde am plecat, că am dormit cu mama în același pat, că am mâncat pâine uscată, sau biscuiți, înmuiate în apă, că umblăm în teniși iarna, pentru că nu aveam cizme …(…) Atunci când ai posibilități, uiți de din perioada de sărăcie, vă spun eu, și îți place să trăiești frumos, să faci lucruri pe care nu le-ai făcut sau pe care credeai că nu le vei face, fiind sărac“ este parte din răspunsul pe care celebra cântăreața l-a oferit la întrebarea-cheie “Ce v-a învățat sărăcia?” în cadrul emisiunii  “40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Daniela Gyorfi rupe tăcerea: „Nu sunt dependentă, nu am atât de multe operații”. Intervenția estetică pe care o regretă

Ce spune Daniela Gyorfi despre colaborările muzicale pe care le-a avut de-a lungul timpului

În urmă cu mai bine de 15 ani, Daniela Gyorfi avea să fie protagonista mai multor hituri muzicale. Solista nu a reușit această performanță singură, ci în colaborare cu mulți alți interpreți cunoscuți de manele. Cu toate acestea, cântăreața spune că a reușit în acest domeniu datorită talentului propriu, și nu pe spatele altcuiva. Mai mult, ea susține că a avut o influență foarte mare în acceptarea acestui fenomen muzical în țara noastră.

“Este clar că în orice parteneriat ajutorul este reciproc. Am cântări, dar nu neapărat că eu am cântat cu Liviu sau cu nu știu cine. Lumea mă vrea pentru cine sunt ca artistă. A fost o chestie reciproc avantajoasă. Nimeni nu voia să-și asocieze imaginea, în 2006, cu acest gen muzical, iar datorită mie, cântăreții de manele au fost mai ușor acceptați (…) Eu toate melodiile pe care le-am făcut cu Liviu au ajuns hituri aproape toate.”, este parte din răspunsul oferit de artista la întrebarea <roșie> “V-au salvat manelele cariera?”.

Daniela Gyorfi, adevărul despre presupusul scandal cu Carmen Harra: "M-a invitat la ea acasă, dar nu am fost"

„Am avut și relații în care am fost mințită”

Melodia care a făcut-o atât de celebră pe cântăreață, ”De ce mă minți”, a ridicat foarte multe semne de întrebare pe buzele tuturor, cu privire la starea sentimentală a artistei. În aceste sens, Daniela Gyorfi a mai mărturisit faptul că a fost mințită de foarte multe ori în relații, ba mai mult, aceasta și-a înștiințat deja soțul ca, în cazul în care va simți că are o atracție pentru altă persoană, să ăi recunoască oricând. 

„Am avut și relații în care am fost mințită, am mințit și eu. Acum sunt într-o căsnicie de atâția ani, dar înainte am fost mințită, înșelată, la rândul meu și eu am călcat strâmb. Minciuna câteodată este bună, dar depinde în ce context se întâmplă. Eu n-aș putea să stau într-o relație în care simt că nu sunt iubită. Și partenerului meu actual i-am spus că dacă simte că nu mă mai vrea, n-are rost să stea cu mine, pentru că avem o viață și n-are rost să te chinui.”, a mai dezvăluit ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel