Ce sfaturi a primit Nicole Cherry de la Andra Măruță, imediat după ce a născut: ”M-a speriat pentru că, oricum, după o lună au și început!”

Data publicării:
Sursa foto: Nicole Cherry și Andra Măruță, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Nicole Cherry și Andra Măruță, instagram/ colaj foto Spectacola

Nicole Cherry a dezvăluit ce mesaj a primit de la Andra Măruță, imediat după ce a născut.

Nicole Cherry este una dintre cele mai tinere mămici din  showbiz-ul românesc. Artista se mândrește cu acest lucru, mai ales că are o fetiță minunată. Într-un interviu recent, vedeta a dezvăluit ce sfaturi a primit de la colegii de breaslă, dar și ce mesaj i-a transmis Andra Măruță, la scurt timp după ce a născut. 

Ce sfaturi a primit Nicole Cherry de la Andra Măruță, imediat după ce a născut

Nicole Cherry a povestit că Andra Măruță a fost cea care a avertizat-o în legătură cu experiențele mai puțin plăcute pe care le trăiesc bebelușii.

“Am avut parte de colici. (râde) Mi-au zis să îmi fac timp și pentru mine. Cred că acesta este sfatul important pe care îl dau și eu mămicilor. Cât se poate, să ne facem timp și pentru noi și să rămânem calme. Sunt multe situații în care ne vom pierde această relaxare pe care credem, la început, că o să o avem. Suntem puse în situații care ne fac să nu mai fim atât de calme. Dar, cei mici sunt cei mai importanți pentru noi, deci cred că dacă o mamă este liniștită cu adevărat, cu siguranță va putea transmite acest lucru copilului ei. M-a speriat pentru că, oricum, după o lună i-au și început colicii Anastasiei. (n.r. mesajul Andrei Măruță) Nu am avut o experiență tocmai fericită din punctul acesta de vedere, dar a trecut, Slavă Domnului! E mare acum și doarme, n-are probleme.”, a spus Nicole Cherry pentru ego.ro

Ce sfaturi a primit Nicole Cherry de la Connect-R

Nicole Cherry a povestit că a stat pe aceeași scenă cu Connect-R, în urmă cu 9 ani. Atunci, artistul a copleșit-o pe vedetă cu vorbe și sfaturi frumoase.

“A fost acum mult timp, cred că au trecut 9 ani. Eram emoționată pentru că îl admir foarte tare, că artist, de când eram și mai mică. M-au copleșit toate cuvintele frumoase pe care mi le-a spus la prima întâlnire, m-a invitat să colaborăm pe piesa “Se poartă vara”, se gândise la mine pentru respectiva piesă. Uite că s-a gândit bine pentru că piesa a avut un succes foarte mare. Ne-am bucurat împreună de acest succes și uite că, peste ani, o cântăm în fața publicului și reacția lor este la fel de frumoasă. Mi-a zis că îi place foarte mult vocea mea, că mă apreciază, că am un flow special. Mi-a spus multe lucruri pe care cred că orice artist la început de drum își dorește să le audă pentru că asta îl încurajează foarte mult pentru tot ce urmează să facă mai departe.”, a mai spus artista pentru sursa menționată mai sus.

Și Nicole Cherry are doar cuvinte de laudă la adresa colegului său de breaslă.

“Nu știu dacă mi-a oferit, neapărat, un sfat. Am învățat eu de la el. L-am văzut ca pe un artist care, de fiecare dată, a scos ceea ce i-a plăcut, în primul rând. Asta s-a văzut pentru că piesele lui sunt hit după hit. S-a văzut și faptul că este constant, asta m-a uimit de prima oară când l-am văzut pe YouTube. Este un artist cum rar vezi și asta mă face să îl apreciez din ce în ce mai mult.”, a mai spus Nicole Cherry.

Citește și: Alimentul pe care Daniela Gyorfi l-a scos definitiv din alimentație. Vedeta se mândrește cu silueta sa: „Cred că am rămas cea mai neoperată din showbiz”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel