Theo Rose și Florin Salam, criticați după ce le-au cântat copiilor bolnavi de cancer. Artiștii au sărit în apărarea lor: "Toți cei care i-au criticat ar trebui să facă ei ceva mai bine"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Florin Salam și Theo Rose, instagram/colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Florin Salam și Theo Rose, instagram/colaj foto

Artiștii sar în apărerea lui Theo Rose și a lui Florin Salam, după ce le-au cântat copiilor bolnavi de cancer.

Un adevărat scandal a luat aploare, după ce au făcut un gest de apreciat pentru copiii bolnavi de cancer.  Mai exact, Theo Rose a mers alături de la Bogdan de la Ploiești la un spital,acolo unde au împărțit cadouri la copii și au cântat.

Și Florin Salam a cântat la patul unui copil aflat pe moarte, reușind astfel să îi îndeplinească ultima dorință.

Theo Rose și Florin Salam, critici după ce le-au cântat copiilor bolnavi de cancer

În mediul online, unii s-au grăbit să-i critice pentru actele lor de caritate. Cu toate astea, colegii de breslă au sărit în apărarea acestora. 

"Din punctul meu de vedere, în primul rând al unui om, nu neapărat al unui artist, dacă faci un gest pentru cineva și mai ales pentru copii sau persoane bolnave nu e nimic de criticat. Când ești bolnav în stare critică și își place de un artist, de un actor, de o personalitate vine și o bucurie. Plus că unii dintre noi poate și dăm niște bani, pe lângă faptul că ne ducem să cântăm. Asta nu înseamnă că dacă ești manelist, că aici am înțeles că este problema, nu poți să te duci.

Sunt sigură că dacă își dorea un copil muzică simfonică, se găsea cineva cu vioara, cu viola să îi cânte. Dacă asta a fost plăcerea copiilor, bine că au avut parte de acest moment și de amabilitatea copiilor. Am înțeles că lui Theo Rose i-a fost cerută chiar o melodie acolo, de ce trebuie să fie blamat lucrul acesta? De ce trebuie să fie cineva Gică Contra?!

Cred că așa ar trebui să se vadă lucrurile. Fiecare dintre noi facem niște gesturi, iar cei care blamează să facă întâi ei ceva și apoi să vină și să spună. Oamenii aceștia și-au rupt din timpul lor, au făcut ce au știut ei. Sunt oameni suferinzi care nu au cum să aibă bani să îi cheme pe Theo Rose și pe Bogdan de la Ploiești să le cânte sau pe Florin Salam așa că oamenii s-au dus, și-au rupt din timpul lor tocmai ca să le facă o bucurie", a mărturisit Daniela Gyorfi, pentru WOWbiz.ro.

Ruby: „Muzica este făcută să ne facă bine, să vindece și să ne ungă pe suflet”

"Eu nu cred că ar trebui să îi judecăm pe oamenii care fac bine altor oameni și mai ales care îi ajută să treacă peste niște momente dificile. Muzica nu trebuie să fie judecată. Este limbajul universal al nostru și fiecare o înțelege în felul lui. Nu trebuie să fim așa răzbunători. Dacă sunt oameni de cultură, ar trebui să știe că muzica este făcută să ne aducă împreună, nu să ne despartă.

Muzica este făcută să ne facă bine, să vindece și să ne ungă pe suflet. Pentru mine muzica este ca un medicamente. Gestul lor este de apreciat, în niciun caz de blamat! Eu sunt bucuroasă pentru că uite ei, prin arta lor, au făcut niște copiii să se simtă bine.

Poate că ar fi trebuit să meargă și cei care au blamat situația asta să facă un bine. Dacă nu sunt mulțumiți cu binele pe care îl fac ceilalți, ar trebui să facă și ei ceva pentru aceste persoane", spune Ruby, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Minodora: „ Acești copiii au fost bucuroși și fericiți”

"Din punctul meu de vedere, toată copilama din România și tot tineretul, inclusiv copilul meu care este pianist la Lipatti, deși nu e mare fan manele să asculte la nivel mondial, le știe piesele. În Dinu Lipatti și oriunde mergem, tineretul de la 10 ani în sus, toată lumea cunoaște repertoriul lui Tzancă Uraganu, Biju, Narcis și Narcisa și tot ce este în trending pe primele locuri.

Tot ce se află în primele locuri din trending, toți acești artiști sunt consumați de tineretul de la clasa I-a și tot ce înseamnă copii ascultă manele. Inclusiv eu mă duc la evenimente și mi se cer niște piese pe care nu le mai știu.

Vă dați seama, pentru copiii aceștia bolnăviori și necăjiți, după atâtea pastile și tot felul de perfuzii, pentru ei a fost o reală bucurie să audă muzica aceasta pentru că sunt sigură că ei cunosc titlurile.

Theo Rose este pe foarte mare și mai ales la tineri este cunoscută de toată lumea. Numai faptul că au văzut-o în carne și oase a fost o mare bucurie, nu mai spun că le-a și cântat. Sunt convinsă că au știut tot ce le-a cântat Theo Rose.(...) Ei au cântat manele copiilor de la Spitalul Fundeni și că acești copiii au fost bucuroși și fericiți, le-au făcut un rău?! Acești oameni trebuie să înțeleagă că acest program artist nu a fost adresat nici lor, nici cadrelor medicale.

Nu trebuie să se supere, pentru că nu a fost dedicat lor și nici cadrelor medicale. A fost strict pentru copii, iar dacă acestor copii le-au făcut o bucurie, atunci este cea mai importantă parte a situației. Orice s-ar întâmpla, deși nici mie nu îmi place, jumătate din poporul român ascultă manele(...) În această situație, importanți sunt acei copii și faptul că ei au fost fericiți în acele momente", a precizat Minodora, pentru WOWbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel