Cori Grămescu dezvăluie alimentele pe care le are în fiecare zi pe masă. Cum a slăbit 40 de kilograme

Data actualizării: | Data publicării:

Cori Grămescu dezvăluie metoda prin care a reușit să slăbească 40 de kilograme.

Cori Grămescu este o nutriționistă foarte cunoscută în România, iar tot mai multe persoane devin interesate de acest aspect al vieții, și anume cel al nutriției și al unui trai mai armonios.

Mulți nutriționiști recomandă oamenilor o viață echilibrată între nutriție și sport, mai ales că aceștia sunt specializați tocmai în „wellbeing”-ul clienților lor. De altfel, Cori Grămescu optează pentru mâncarea de calitate, bogată în proteine.

Vezi și: Înjurăturile, efect inedit asupra psihicului. Psihoterapeut Ancuța Coman-Boldișteanu explică în ce situații ne ajută să vorbim "deocheat" /EXCLUSIV

Mai departe, ea oferă câteva sfaturi publicului, începând cu micul dejun:

„Optați pentru un meniu natural, bogat în alimente dietetice și proteine de bună calitate, care să vă ajute să scăpați de balonare și de retenția de apă.

La micul dejun puteți alege legume de sezon (ardei, castraveți, roșii, dovlecei la grill sau inimi de anghinare) pe care le puteți mânca împreună cu proteine slabe (ouă, grătar rece de pui sau curcan, brânză slabă, ruladă de carne, mușchiuleț de porc afumat, pește crud-uscat) și o felie de pâine integrală cu maia.”, notează Ego.

Vezi și: Trei tipuri de tulburări de alimentație care ne pun sănătatea în pericol. Cori Grămescu: „Pot avea consecințe grave pe termen lung”

Mai departe, specialista ajunge la masa de prânz, acolo unde ar fi recomandate legume de mai multe feluri, dar și carne. Ea are și o metodă de a stăvili pofta de dulce.

„Mesele de prânz pot consta în legume care sunt concentrate (mazăre, sfeclă), rădăcinoase (morcov), dovleac, năut, linte, împreună cu o porție bună de proteine mai consistente (somon, mușchi de vită, mușchiuleț de porc, pulpă de curcan). Pentru a tempera pofta de dulce poți alege 2-3 curmale sau smochine.”

Vezi și: Ai slăbit dar ți-e teamă să nu te îngrași la loc? Cori Grămescu, cinci reguli de aur pentru menținerea greutății: „Etapa de slăbire este cea mai ușoară”

Cina nu este mai săracă în proteine decât celelalte mese recomandate de specialistă, astfel că se pot regăsi din nou legume, dar și carne, inclusiv carne de pește.

„La cină alegeți preparate ușoare precum pește de apă sărată, pui sau curcan și legume verzi (sparanghel, dovlecei, fasole păstăi, broccoli sau salată asortată). În ceea ce privește gustările peste zi, puteți alege un bol de fructe de sezon, în prima parte a zilei sau după sport.”, recomandă nutriționistul, Cori Grămescu.

În ceea ce o privește pe nutriționistă, ea admite faptul că „toată viața ține o dietă”, aspect greu de crezut pentru mulți. Multă lume știe cât de greu este să respecți toate sfaturile „medicului”:

„Aș putea spune că toată viața mea este o dietă. Am ținut dietă prima oară când am slăbit cele 40 de kilograme și de atunci sunt mereu atentă la ce mănânc, pentru a mă menține.

Vezi și: Cori Grămescu, 7 trucuri simple de slăbit. Motivul pentru care nu reușești să scapi de kilogramele în plus, oricât ai încerca

Îmi place foarte mult vita, spanacul, broccoli-ul, salatele cu ton. În perioada postului mănânc humus, vinete, năut, mazăre, linte, quinoa.”, a mai mărturisit antrenoarea de Tae Bo, potrivit sursei menționate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel