Bromania și Teodora, fata lui MM Stoica, sunt împreună. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Bromania, Teodora Stoica
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Bromania, Teodora Stoica

Bromania, pe numele său real, Matei Dima, a fost surprins în brațe cu fata celebrului Mihai Stoica. Cei doi s-au sărutat în fața tuturor.

Bromania vine cu vești noi. Deși nu a anunțat nimic în mod oficial, actorul și influencerul a fost surprins de camere în timp ce se săruta cu fata fostului fotbalist MM Stocia- Teodora Stoica, în vârstă de 28 de ani. Fiind o diferență de opt ani între cei doi, nu s-a putut observa faptul că Bromania preferă partenere mult mai tinere decât el.

Vezi și: BRomania, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan. Ce spune vloggerul despre fapta comisă

Vezi și: Ce nu ar suporta Mihai Bendeac la iubita sa: „Mă enervează foarte mult”

Vezi și: Ramona Olaru, reacție neașteptată, după despărțirea de Cătălin Cazacu: "Un bărbat care lovește o femeie este un gunoi"

Ultima sa iubită avea 23 de ani și s-a despărțit de ea la începutul anului. Bromania a mai declarat în trecut, de asemenea, că este un bărbat serios care caută să își întemeieze o familie, publicul fiind entuziasmat să afle dacă Teodora va fi „aleasa” influencerului. Cu atât mai mult, el și fata lui Mihai Stoica au fost surprinși cu ocazia unui eveniment, într-un club, de la Malul Mării.

Vezi și: Reacția fanilor după ce au văzut cum arată noul bolid de lux al lui Bromania: „Vă scot din foame...”

Vezi și: Gopo 2023. Teambuilding a câștigat Premiul publicului. Este filmul românesc cu cel mai mare succes la box office

Vezi și: Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

Vezi și: Despărțire nouă în showbiz. BRomania și iubita și-au spus „adio”: „Ne-am separat la începutul anului”

Ce s-a întâmplat cu ultima parteneră

În ceea ce privește ultima sa despărțire, Bromania a precizat că a fost o despărțire amiabilă, de comun acord și fără scandal. Cu toate acestea, actorul recunoaște că a învățat foarte multe de la fosta parteneră, iar motivele pentru care au decis să meargă pe drumuri separate nu au fost prezentate.

„Ce s-a întâmplat? Viața s-a întâmplat și ne-am separat la începutul anului. Dăm atât din casă încât din respect pentru tot ce înseamnă oamenii pe care îi cunoști e mult mai bine să le ții în casă. Dar totul a fost cât se poate de amiabil. Na, o despărțire nu e niciodată amiabilă 100%, dar a fost un an din care am învățat foarte multe și eu și ea.”, a declarat BRomamia, potrivit cancan

Vezi și: Cazul BRomania. Diferența între a fi sub influența substanțelor interzise și a le avea prezente în sânge/urină. Curcă, 3 situații de ȘTIUT: E important să faci și analize de sânge, și de urină

Vezi și: BRomania: de ce avea Metilecgonina în sânge dacă nu consumase la volan. Cum funcționează DrugTestul. Ciuhodaru, despre Halep și Dima: Și medicamente pentru gripă pot da test pozitiv

Vezi și: Câți bani primește un actor pentru o zi de filmare. BRomania: „Nu știu dacă își permite cineva să-i țină să filmeze o lună de zile”

Vezi și: BRomania, momentul adevărului. Care este motivul pentru care s-a întors în România



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel