Ce nu ar suporta Mihai Bendeac la iubita sa: „Mă enervează foarte mult”

Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Bendeac a dezvăluit câteva detalii neștiute din viața sa personală.

Mihai Bendeac este extrem de discret, când vine vorba de viața sa personală. Totuși, chiar dacă a dat de înțeles de-a lungul timpului faptul că întemeierea unei familii nu este punctul său forte, actorul și-a uimit comunitatea când a ales să vorbească despre defectul pe care nu l-ar suporta niciodată la femeia din viața sa. Concret, artistul, care are în spate o carieră de peste 20 de ani, nu concepe ca partenera sa de viață să nu-l susțină pe plan profesional și să nu îi recunoască constant meritele actoricești.

„Eu recunosc o chestie. Pe mine mă enervează foarte mult atunci când întâlnesc o femeie care îmi spune ”să știi că pe mine nu mă interesează Bendeac artistul, pe mine mă interesezi tu ca și om”. Mă enervează treaba asta, pentru că eu chiar vreau să te intereseze treaba asta, pentru că eu muncesc de 25 de ani pentru Bendeac artistul. Eu mi-am sacrificat viața pentru cariera mea și vii tu și spui că nu te interesează, că te interesez ca om. Poate că sunt nebun, dar n-aș vrea să știu că sunt cu o femeie care nu are măcar puțin în minte treaba asta. Nu pot concepe că sunt cu o femeie pe care nu o impresionează trecutul meu și cariera mea. Poate sunt defect, nu? Nu vreau să am o viață din aia de familie, cum mai zic unii ”când ajung acasă și închid ușa, las în spatele meu artistul. Nu, eu chiar dacă aș avea copil, nevastă, aș vrea să știu că au onoarea să stea lângă un mare artist.”, a spus Mihai Bendeac pe instastory.

VEZI și: De ce a renunțat Mihai Bendeac la emisiunea „În puii mei”. Actorul a scos la iveală adevărul: „L-am oprit, pentru că...”

 

Mihai Bendeac nu mai face parte din juriul iUmor

Mihai Bendeac a dispărut complet de pe micile ecrane recent, când nu a mai apărut la masa de jurații, din cadrul show-lui „iUmor”, de pe Antena 1. Actorul nu a oferit nici până astăzi o declarație oficială, cu privire la acest lucru, colega sa de platou, Delia Matache, fiind sigura persoană care a ales să vorbească deschis despre acest subiect amplu dezbătut în mediul online. Celebra artistă spunea astfel recent faptul că actorul este cel care a refuzat să-și mai facă apariția la emisiunea de divertisment, din cauza unor neînțelegeri pe care le-a avut cu conducerea trustului. 

„De ce nu mai e Bendeac la iUmor? Întrebați-l pe el. Practic, nu a mai vrut să vină pentru că l-au deranjat anumite lucruri. A și spus omul câteva sau nu știu dacă a spus. Nu a mai vrut să vină. Este fiert, a fost fiert să nu mai vină, efectiv.”, este declarația făcută de Delia în mediul online.

VEZI și: Cu câți bani a rămas Mihai Bendeac lunar, după ce a plecat de la Antena 1. Ce salariu primește la Teatrul de Comedie

 

Primele declarații oferite de managerul lui Mihai Bendeac

În timp ce Mihai Bendeac păstrează, în continuare, tăcerea, managera lui este cea care a oferit un punct de vedere cu privire la dispariția sa din cadrul show-ului iUmor.

„Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. În niciun caz nu se pune problema plecării lui la un alt trust. Ca de fiecare dată, vom avea mai multe proiecte, dar nu vă pot spune pentru că există un contract juridic.

La teatru, Mihai joacă într-o piesă nouă cu George Mihăiță, Desculț în parc. E un artist foarte mare și are în plan și alte proiecte’, a declarat Monica Munteanu.

Citește și: Câți bani primește un actor pentru o zi de filmare. BRomania: „Nu știu dacă își permite cineva să-i țină să filmeze o lună de zile”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel