BRomania, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan. Ce spune vloggerul despre fapta comisă

Data publicării:
Matei Dima, sursa instagram
Descriere foto: Matei Dima, sursa instagram

Vloggerul Matei Dima, cunoscut drept BRomania a avut o primă reacție, după ce a fost prins drogat la volan.

Matei Dima, cunoscut în mediul online ca BRomania a fost prins zilele trecute la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Polițiștii l-au oprit și l-au supus unui test antidrog, după care a suflat și în fiolă. Aceștia au constatat că vloggerul consumase droguri, dar și alcool, motiv pentru care l-au condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice.

Vloggerul în vârstă de 33 de ani a oferit și primele declarații despre cele întâmplate, însă fără a da prea multe detalii. Acesta susține că sunt și lucruri total neadevărate, însă lasă organele de poliție să își facă treaba și să se stabilească exact ce s-a întâmplat.

”Nu pot să declar nimic momentan, că se preia și se schimbă, deja am și niște chestii care nu sunt adevărate, dar am zis măcar să o spun personal. Conduceți în siguranță toti! Nu știu ce să zic.Nu am nimic momentan să zic. Nu declar nimic. Las organele de poliție să-și facă treaba.

Până nu se stabilește clar ce s-a întâmplat, nu știu. Acum, știți cum sunt oamenii, fiecare o să interpreteze în felul lui. Nu vreau să zic nimic, nici nu vă cunosc. O să o fac și o să o fac corect, știu că este meseria dvs. și poate sunteți de treabă, dar alții nu sunt. Mulțumesc mult că ați venit”, a spus el la Observatornews.ro

Matei Dima le-a mărturisit urmăritorilor săi pe rețelele de socializare că nu a fost dragat și beat la volan, iar carnetul i-a fost reținut pentru o faptă mai veche pe care și-o asumă. Mai mult decât atât, acesta a ținut să le mulțumească  tuturor pentru mesaje, dar și organelor legii care astăzi l-au oprit.

”Voiam să vă mulțumesc pentru mesajele de susținere din ultimele ore. Nu m-am urcat beat, drogat, sau orice altceva la volan. Am făcut o boacănă acum ceva timp și din această cauză mi-au luat carnetul, asta e, îmi asum. Le mulțumesc mult polițiștilor că au fost foarte drăguți cu mine, că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat”, a spus BRomania pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel