Ramona Olaru, reacție neașteptată, după despărțirea de Cătălin Cazacu: "Un bărbat care lovește o femeie este un gunoi"

Data actualizării: | Data publicării:

Povestea de dragoste dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu a fost, de la început, plină de suișuri și coborâșuri, umplând paginile ziarelor luni la rând. Acum își declarau dragostea eternă și arzătoare, acum își anunțau despărțirea cu surle și trâmbițe. Se pare însă că, de această dată cei doi amorezi au hotărât să pună punct definitiv relației și să își vadă fiecare de viața lui.

Mare iubitor de femei frumoase, Cătălin a ales să își refacă viața destul de repede, după despărțirea de cea pe care anul trecut o cerea de nevastă, într-un cadru idilic. Zvonurile au fost confirmate, chiar zilele trecute, când acesta a ales să se afișeze la brațul noi sale iubite, Elisa Roma,  la concertul de revenire al trupei A.S.I.A.

Cine este Elisa Roman

Tânăra este colegă de trust cu rebelul prezentator, fiind reporteriță la emisiunea lui Capatos și, totodată, este foarte activă pe Instagram și a avut numeroase participări la show-urile de modă. În trecut, nici ea nu a fost ocolită de zvonuri mai mult sau mai puțin binevoitoare, anul trecut vehiculându-se o relație între ea și BRomania. Într-un final, s-a dovedit că lucrurile nu ar fi stat chiar așa, cei doi fiind doar amici, relatează Cancan.

Ramona și bărbatul misterios

În timp ce Cătălin își făcea relația cu Elisa Roman oficială, Ramona a ales să plece la Budapesta, dând prilej de alte bârfe și speculații, fiind suspectată că aceasta se afla în compania unui bărbat misterios. Însă, frumoasa prezentatoare a ieșit pe pagina ei de Instagram și a adus lămuriri celor care se întrebau cu cine își petrece ea vacanța

”Știți vorba aia ”câinii latră, ursul merge”? Eu sunt! Hai că în două zile sunt și măritată, și cu copil, și cu de toate. Dacă stai să citești ziarele din România, astăzi sunt măritată, mâine sunt divorțată și poimâine am și copil. Lucrurile importante sau adevărate despre mine, cu siguranță, le vedeți aici la mine, pe InstaStory. Restul, ce să zic, să aveți o zi... că dacă era frumoasă, era cu mine. Vă pup!”, a precizat aceasta, pe contul personal.

"Nu știu cine este Cătălin"

Contactată de reporterii de la Fanatik, în legătură cu apariția lui Cătălin alături de noua iubită, frumoasa blondă a replicat: „Nu știu cine este Cătălin. Acum sunt într-adevăr femeie. Sunt o femeie puternică. Mă simt o femeie perfectă. Eu nu l-am cunoscut niciodată (n.r.: se referă la Cătălin Cazacu). De două luni sunt o femeie singură și mă simt foarte bine așa. Sunt fericită, sunt împlinită”, a continuat aceasta conform sursei citate, încheiând că „Mi-aș dori să fie în sfârșit fericit, să se simtă împlinit”. 

Și parcă pentru a întări cele susținute de ea, vedeta a ieșit în mediul online cu un mesaj foarte puternic adresat femeilor.

„Un bărbat care jignește, lovește fizic, desconsideră în orice fel o femeie este doar un gunoi”. Această declarație a ei, de pe TikTok a generat reacții de susținere din partea celor care o urmăresc constant iar pe mul’i i-a dus cu gândul că poate, Ramona mai are o poveste de spus.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel