Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

Octavian Strunilă aruncă bomba în showbiz, după ce a nominalizat cel mai lipsiți de talent actori celebri din România. 

Octavian Strunilă, unul dintre cei mai cunoscuți actori și regizori din România, a fost invitat în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, acolo unde a fost supus probei „Spui tot sau îți ia gura foc”. 

“Am zis că dacă tot vorbesc despre absolut orice, să vin și la emisiunea asta”, a declarat actorul înainte de citi prima întrebare.

Octavian Strunilă, dureros de sincer

Actor, regizor, scenarist și producător, Octavian Strunilă nu a avut nicio ezitare în fața celor mai incomode întrebări.

Cătălin Măruță l-a provocat să întocmească un top 3 al celor mai netalentați actori celebri din România, iar Strunilă i-a nominalizat pe Matei Dima, Vladimir Drăghia și pe Smiley.

“Eu vorbesc acum despre ce se vede în showbiz. Matei Dima, adică Bromania, Drăghia și o să spun și Smiley. Îți spun și de ce. Am și argumente. Bromania este un producător atât de bun și cred că este singurul din România care s-a prins că businessul ăsta poate să facă bani. El a venit din America cu chestia asta, cu businessul, dar a venit din păcate și cu actoria aia învățată acolo. Face niște lucruri care nu au legătură cu meseria asta așa cum trebuie să fie ea. Vladimir Drăghia, pentru că am și auzit niște lucruri. Adică am auzit că repetă undeva și le zice actorilor în timpul spectacoleleor: hai, acuma tu ești. (…) Și din ce l-am văzut prin seriale, mi se pare că trebuie să ia niște lecții înainte să facă lucrurile astea”, a declarat Strunilă, în emisiunea de la PRO TV. 

 


Cu ce actriță și-ar dori să joace o scenă fierbinte


“Ne cunoaștem de atâta vreme și nu ar fi o problemă. Anca Dumitra. Pentru că e o actriță profesionistă. Ar ieși scena perfect și faptul că ne cunoaștem de atâta vreme ar face filmarea mai ușoară”, a explicat Octavian Strunilă. 

 

 

Actrița cu care ar accepta o aventură amoroasă dacă ar fi sigur că nu s-ar afla niciodată. 

“Monica Bîrlădeanu și Inna sunt atât de frumoase și de speciale încât e normal. Adică dacă Oana n-ar fi, dacă nu ar exista, ar trebui să se întâmple. Dacă nu ar exista soția mea, bineînțeles”, a adăugat actorul

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 25 Martie 2023, 15:51 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience