BRomania, momentul adevărului. Care este motivul pentru care s-a întors în România

Data publicării:
Matei Dima. Captură video Youtube/ Acasă la Măruță
Descriere foto: Matei Dima. Captură video Youtube/ Acasă la Măruță

Matei Dima a fost invitat în cadrul unui podcast, unde a dezvăluit mai multe detalii despre începutul carierei sale, despre principalul motiv pentru care a ales să se întoarcă în România și despre viața sentimentală.

Matei Dima, cunoscut ca BRomania, este un vlogger, actor și regizor român care se bucură în prezent de o carieră de succes. Acesta a ajuns în atenția publicului în urma sketch-urilor comice publicate pe rețele sociale, iar în prezent pentru filmele sale.


Invitat în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, BRomania a mărturisit care este motivul principal pentru care a ales să se întoarcă în România, după ce a locuit în America o lungă perioadă de timp.


‘’Foarte simplu, eram nefericit în America. Nu mai aveam bani, nu știam exact care ar trebui să fie următorul pas și am avut o discuție cu fratele meu și părinții mei atunci care era la modul « Am terminat masterul în Los Angeles, începusem în zona asta de YouTube să fac, dar nu erau foarte mulți bani și mi-am dat seama că trebuie să-mi iau un part-time job ». I-am cerut lui Vlad, un împrumut de 6 luni de care nu știu sigur dacă am avut nevoie. 6 luni în care să nu iau acel part-time, în care să mă susțină el ca să pot să pornesc BRomania’’, a declarat Matei Dima în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță.


Cum a ajuns Matei Dima să aibă o carieră de succes


Pe lângă educația oferită de către familia sa și de către oamenii din viața lui care l-au ajutat să ajungă ceea ce este în prezent, Matei Dima a explicat că de fapt aceasta a fost menirea sa cu adevărat.


‘’Cel mai mult am fost eu care cumva, poate o să sune a aroganță, îmi pare rău, poate că așa sunt, dar am crezut mereu că sunt menit pentru o treabă de genul. Mereu am crezut că asta este menirea mea. Eu nu m-am văzut niciodată nimic altceva. Eu am vrut să fac filme de când aveam 10 – 11 ani și îl vedeam pe Van Damme’’,  a adăugat Matei Dima.


BRomania: ‘’Mă văd parcă a fi părinte înainte de a fi căsătorit’’


Matei Dima a vorbit deschis despre viața sa personală și a făcut dezvăluiri inedite despre planurile de viitor privind căsătoria și întemeierea unei familii. 


’’Nu mă văd momentan căsătorit. Cred ca mai am multe de învățat din ce înseamnă a fi într-o relatie, dar în același timp, într-un mod ciudat, mă vad parcă fi părinte înainte de a fi căsătorit. Eu repet, sunt  un băiat care a fost singur mulți ani de zile, care învață ce înseamnă să fie într-o relație încă și nu vreau să fac pașii aceștia rapizi către o greșeală să zic așa. Nu-mi este teamă, doar că vreau să dau cea mai bună șansă. O văd ca pe o opțiune, nu exclud opțiunea de a fi părinte mai întâi și de a mă căsători după aia, dar nu mi se pare cea mai bună opțiune’’, a adăugat BRomania în cadrul podcastului. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel