BRomania: de ce avea Metilecgonina în sânge dacă nu consumase la volan. Cum funcționează DrugTestul. Ciuhodaru, despre Halep și Dima: Și medicamente pentru gripă pot da test pozitiv

Data publicării:
BRomania, captură video La Măruță
Descriere foto: BRomania, captură video La Măruță

Răsturnare de situație în cazul lui BRomania, testat pozitiv la droguri în urmă cu doi ani. Ce este Metilecgonina, cum funcționează Drug Testul și în cât timp se elimină substanțele din organism. Medicamente pentru gripă din cauza cărora poți fi pozitiv la opiacee.

Drug Testul este doar un test calitativ, conținutul și doza se află în urma testelor de sânge și urină, analize realizate de către Medicina Legală. Perioada de eliminare a substanțelor interzise, alcool sau alte substanțe psihoactive, depinde de cantitate și metabolism, susține dr. Ciuhodaru.

Actorul și vloggerul Matei Dima a fost depistat pozitiv la o substanță psihoactivă - metilecgonină, substanță din categoria alcaloizilor, precum cocaina, motiv pentru care a fost trimis în judecată, în urmă cu 2 ani, pentru conducere sub influența unor substanțe psihoactive.

Însă, potrivit Cancan, care a prezentat raportul de la dosarul lui BRomania, acesta nu a condus sub influența substanțelor psihoactive, așa cum apare în rechizitoriul procurorilor și așa cum a arătat aparatul DrugTest.

Sub parafele unui medic specialist legist și a unui toxicolog, raportul a arătat că substanța descoperită la BRomania a fost ingerată cu mult timp înainte și nicidecum în ziua opririi lui în trafic.

Citește întreaga știre pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel