Reacția fanilor după ce au văzut cum arată noul bolid de lux al lui Bromania: „Vă scot din foame...”

Data publicării:
BRomania, captură video La Măruță
Descriere foto: BRomania, captură video La Măruță

Bromania, zis și Matei Dima, și-a luat un bolid de lux. Cu toate acestea, el a fost criticat de câțiva dintre fani pentru alegerea făcută. Se naște și o întrebare: Ce s-a întâmplat cu permisul său de conducere?

Bromania, pe numele său real, Matei Dima, are 36 de ani și un vis împlinit. El a reușit după ani grei de muncă să-și achiziționeze mașina de vis. Deși nu a transmis fanilor prețul la care s-ar ridica o astfel de mașină, vorba umblă că este undeva între 150.000 și 200.000 de euro. El a mai scris și un mesaj dedicat fanilor care îl urmăresc și care se inspiră din conținutul paginii sale de socializare. El pare foarte fericit în poza împărtășită cu fanii săi, iar reacția acestora nu a fost mai prejos, bucurându-se și aceștia de „cadoul” binemeritat al actorului și influencerului Bromania.

A fost criticat pentru noua achiziție

Toate filmele sale de până acum în care a fost implicat au avut parte de un real succes. Nu e de mirare că vedeta și-a permis un așa bolid la succesul pe care l-a avut în ultimii ani. Cu toate acestea, deși mai multe vedete și celebrități l-au felicitat, iar mai mulți fani i-au dorit numai binele, sunt reacții potrivit cărora Bromania este foarte tare judecat pentru achiziția făcută. Pe lângă urale, sunt regăsite mesaje precum:

„Bine că vă scot din foame reclamele la păcănele și pariuri”, a spus un utilizator al rețelei de socializare.

„Nu de actori se zicea că mor de foame?”, a fost comentariul unui alt utilizator.

„Ce viață bună duc regizorii/actorii”, a mai scris altcineva la postarea lui Matei Dima.

Vezi și: Gopo 2023. Teambuilding a câștigat Premiul publicului. Este filmul românesc cu cel mai mare succes la box office

Vezi și: Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

Vezi și: Despărțire nouă în showbiz. BRomania și iubita și-au spus „adio”: „Ne-am separat la începutul anului”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bromania (@bromania)

Cine i-a fost alături

Cu toate acestea, comentariile fanilor și celebrităților care i-au urat de bine au fost numeroase.

„Hard work pays off. Congrats!”, a spus Antonia, la postarea lui Bromania cu mașina.

„You deserve it all and more”, i-a transmis și Monica Munteanu, managera lui Mihai Bendeac.

„Cea mai tare mașină ever! Visul fiecărui bărbat”, a mai zis și Alexandru Maxim

Vezi și: Ramona Olaru, reacție neașteptată, după despărțirea de Cătălin Cazacu: "Un bărbat care lovește o femeie este un gunoi"

Vezi și: Cazul BRomania. Diferența între a fi sub influența substanțelor interzise și a le avea prezente în sânge/urină. Curcă, 3 situații de ȘTIUT: E important să faci și analize de sânge, și de urină

Vezi și: BRomania: de ce avea Metilecgonina în sânge dacă nu consumase la volan. Cum funcționează DrugTestul. Ciuhodaru, despre Halep și Dima: Și medicamente pentru gripă pot da test pozitiv

Ce s-a întâmplat cu carnetul său de conducere

Mai mult decât atât, întrebarea care rămâne este dacă Bromania a reușit să-și recupereze permisul de conducere după ce i-a fost ridicat de autorități . În 2021, Matei Dima s-a intersectat cu polițiștii pe un drum național, iar aceștia au efectuat un control de rutină. În urma acțiunii, actorului i-a fost depistat consumul de substanțe interzise. După ce i-a fost ridicat permisul, a primit a o amenda de 10.000 de lei, care poate fi achitată și în rate. De menționat este faptul că această pedeapsă este una cât se poate de ușoară deoarece actorul a cerut un acord de recunoaștere a vinovăției în urma căruia și-a recunoscut fapta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel