Raluca Bădulescu, sfat pentru fetele îndrăgostite. Ce trebuie să NU faci pentru a forma un cuplu fericit: "Nu umblați în..."

Data publicării:
Sursa foto: Raluca Bădulescu, captură YouTube/ wownews
Descriere foto: Sursa foto: Raluca Bădulescu, captură YouTube/ wownews

Raluca Bădulescu a oferit un sfat prețios pentru fetele îndrăgostite. 

Raluca Bădulescu se numără printre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că jurata „Bravo ai stil” este foarte sinceră și spune întotdeauna lucrurilor pe nume. 

Raluca Bădulescu, sfat pentru fetele îndrăgostite

Raluca Bădulescu se consideră o femeie fericită și împlinită, atât din punct de vedere profesional, dar și personal. Într-un interviu recent, vedeta le-a oferit doamnelor și domnișoarelor îndrăgostite un sfat prețios, pentru ca relația cu partenerul să reziste cât mai mult timp. Raluca Bădulescu consideră că un lucru sănătos într-o relație este să nu te uiți în telefonul partenerului, de aici și vorba din popor „Ce nu știi, nu te afectează!”.

"Zic să fiți voi. Asta este cel mai important, pentru că dacă sunteți îndrăgostite și vă prezentați ca fiind altcineva, o altă imagine, vreți să pozați în Albă-ca-Zăpada, fiind de fapt Scufița Roșie, nu merge. Hai să fim reale, ăsta este singurul sfat în dragoste pe care pot să îl dau.Hai să fim reali, chiar dacă suntem mai pisălogi, chiar dacă suntem orice fel am fi, trebuie să fiți voi, fiți voi înșivă. Asta este cel mai important, eu asta cred în general în viață. De asemenea, lăsați și partenerului spațiu, să respire, să fie el, respectați-i timpul, locul, viața. Nu terorizați, nu umblați în telefoanele iubiților. De ce ți-e frică, de aia nu scapi, iar dacă cauți, găsești, ce nu știi nu te deranjează.", a declarat Raluca Bădulescu, la WOWnews.

Vezi și: Raluca Bădulescu: ”Eu nu am operații estetice majore”. La ce intervenții de înfrumusețare apelează regulat vedeta

Raluca Bădulescu, părere sinceră despre noul sezon “Bravo, ai stil!” 

Raluca Bădulescu face parte din juriul „Bravo ai stil!”. Vedeta recunoaște că și acest sezon este plin de acțiune și energie, iar participantele au energia și atitudinea potrivită pentru un asemenea concurs.

"Îmi place la nebunie, îmi place energia fetelor, atitudinea lor, fiecare zi ne aduce surprize, fiecare nouă concurentă intrată în competiție ne aduce surprize.

Sunt eliminări în fiecare săptămână, concurentele sunt foarte atente la ținutele pe care le poartă. Este un sezon extreme de tumultos și plin de acțiune. Am avut ocazia să cunoaștem atâtea personalități, personaje. Fetele, concurentele sunt efectiv bombă.", a precizat Raluca Bădulescu, la WOWnews.

Citește și: Raluca Bădulescu, sacrificii uriașe, de dragul modei: „Pe stradă o ard în „tinerețe fără bătrânețe” și îmi este frig de mor”

Blonda care l-a refuzat vehement pe Dinu Maxer: „M-a durut, îți dai seama”. Motivul invocat de femeie

Rică Răducanu, verdict îngrijorător din partea medicilor. Fostul sportiv trece prin momente delicate: „Nu sunt deloc bine. Nu vreau să ajung aici”

Connect-R, motivul pentru care a căzut în patima viciilor: „Pe seama unor traume puternice. Faci în asa fel încât sa uiti”

Simona Gherghe, traumatizată după nașterea fetiței sale. Ce a mărturisit vedeta: „Realitatea m-a lovit în plin”

Andreea Bălan, lovitură dură pentru George Burcea: „Uită să spună că pensia alimentară nu a plătit-o de 4 luni în condiţiile în care se laudă cu o activitate intensă în America”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel