Connect-R, motivul pentru care a căzut în patima viciilor: „Pe seama unor traume puternice. Faci în asa fel încât sa uiti”

Data publicării:
Connect-R, captuă video Youtube/ Radu Tibulca
Descriere foto: Connect-R, captuă video Youtube/ Radu Tibulca

Connect-R a dezvăluit din nou ce înseamnă să viciezi și unde duce o viață dezordonată. Celebrul artist dorește să transmită un mesaj important celor care consumă substanțe interzise.

Connect-R a fost invitat la podcastul lui Radu Tibulca, unde a vorbit despre mai multe subiecte din viața sa cum ar fi perioada viciilor și cum le-a depășit, mai ales că acesta a avut o perioadă mai neagră în care consuma zilnic cocaină, după cum chiar aceasta a mărturisit recent. 

Poate ești interesat și de: Spovedania lui Connect-R: „Începusem să mă autodistrug, zilnic consumam droguri”. Ce rol a avut Misha în salvarea artistului și care a fost momentul în care a spus stop viciilor

Un subiect conex ar fi:  Connect-R se retrage din muzică. Artistul, ajuns la capătul puterilor: „E prea mult, nu mai am starea necesară să o fac”

Un trecut mai întunecat

Celebrul cântăreț își spune punctul de vedere asupra subiectului prin a povesti despre experiența sa aferentă utilizării cocainei. După cum chiar acesta a precizat, momentul nașterii fetiței sale l-a făcut să își revină și să pună stop tuturor viciilor din viața sa. Acum, vedeta dorește să împărtășească ți cu ceilalți experiențele sale și să tragă un semnal de alarmă asupra fenomenului consumului de droguri, mai ales când e cazul celor de mare risc.

„Dacă eram puțin mai deștept în perioada respectivă probabil cp nu ajungeam să fiu atât de curios. Spun asta pentru că, spunea Bartolomeu Anania: „Fiți curioși, dar nu atât de curioși încât să băgați mâna în cuibul de vipere că vă nenorociți”, adică unele lucruri chiar nu merită să le testezi, să fii serios și cred că cocaina, alcoolul...Alcoolul cred că e mai periculos decât cocaina pentru că are contextele lui, aparent lipsite de pericol, cum este ziua de naștere, apoi că e sâmbătă, hai să facem un grătar (...). Probabil că pe seama unor traume puternice, că eu cred foarte tare că dependențele, viciile sunt perfecte ale traumei abandonului. (...) Faci în așa fel încât să uiți: fumezi, bei, tragi cocaină.”, a spus artistul.

Poate ești interesat și de: Cine este femeia cu care Connect-R are o legătură specială. Artistul nu a ezitat să recunoască: „E o chimie acolo”

Vezi și: Connect-R și Raluka, atingeri interzise: "Lasă-mă să te...". Imagini senzuale cu cei doi artiști, așa cum nu i-ați mai văzut

Îndemnul lui Connect-R: „Nici măcar nu încercați”

Artistul îndeamnă pe toată lumea să nu încerce nici măcar de curiozitate consumul de cocaină, și nu numai. Connect-R a avut o apropiere de Divinitate în ultimul timp, fapt ce l-a făcut să devină mai virtuos în privința vieții sale, dar și a celor din jurul său. Acesta menționează că adevărata fericire și cele mai pure emoții nu sunt redate de uzul unor substanțe sau când ești cel puțin pe jumătate conștient, ci tocmai atunci când ești complet treaz și stăpân pe tine:

„Nu fiți atât de curioși, cocaina nu este de testat. Limitele la cât poți tu să bei nu sunt laude. Cu astea nu te poți mândri. ușor, luați-o ușor, și veți observa de-a lungul timpului. Emoția pură, nefabricată, e când vezi un răsărit care ți-a luat respirația. Atunci când te-ai îndrăgostit pentru prima oară și te-ai unit cu ea și i-ai simțit buzele.”, a mai spus artistul.

 

Puteți viziona podcastul integral aici: 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel