Blonda care l-a refuzat vehement pe Dinu Maxer: „M-a durut, îți dai seama”. Motivul invocat de femeie

Data publicării:
Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram

Dinu Maxer nu este foarte norocos în dragoste, după despărțirea de Deea.

Dinu Maxer pare că vrea să-și refacă cu orice preț viața, după despărțirea de fosta soție, Deea. Dacă la câteva zile de când a anunțat divorțul, acesta a dezvăluit faptul că formează o relație cu Ada, bruneta care l-a părăsit însă pe fondul faptului că nu mai suportă presiunile mediatice, acesta spune că, recent, în viața sa ar fi putut intra o blondă. Chiar dacă tiparul acesta de femeie nu se clasează neapărat în standardele sale, artistul spune că ar fi dat o șansă relației, însă femeia l-a refuzat vehement.

„Frumusețe. Zilele trecute am crezut că există un tipar – brunetă, cu ochii căprui, foarte înzestrată. Și după aceea mi-am dat seama că am mers și în partea cealaltă, m-am dus și către o blondă cu ochii albaștri, care, apropo, vă spun în premieră, m-a refuzat din cauza publicității. A zis «dacă nu erai în valul ăsta de publicitate, să se știe cu fiecare persoană cu care vorbești, probabil aș fi acceptat să fiu cu tine». Ceea ce, îți dai seama, m-a durut.”, a declarat Dinu Maxer, potrivit cancan.

Citește și: Dinu Maxer, prima reacție după ce a fost descris ca fiind violent verbal și neglijent de Deea: „O să spun ceva care o să-mi aducă probabil câteva critici”

Dinu Maxer, tinerețe fără prea multe posibilități

Dinu Maxer povestește faptul că a fost un cuceritor încă din tinerețe, când nu pierdea nicio clipă, iar fiecare seară era destinată distracției. Cu toate acestea, artistul mărturisește că la vremea aceea situația sa financiară nu era cea mai bună, făcâmnd acest lucru cu resurse reduse.

„Am avut, da. Numai că eu atunci când copilăream nu eram foarte înzestrat la nivel financiar. În facultate, intram în discotecă, primul suc mi-l luam cu bani, a doua oară mergeam la baie și beam apă de la chiuvetă dacă mi se făcea sete prea tare. Nu mi-e rușine să spun asta, mulți au făcut asta din generația mea. Dar ne distram, prindeam răsărituri, ieșeam cu câte o fată din discotecă și ni se părea viața senzațională.”, a mai spus el, pentru sursa citată.

VEZI și: Dinu Maxer rupe tăcerea în legătură cu fosta soție, Deea Maxer. Ce spune artistul despre trecutul celor doi: „Eu nu am vrut să spun DA niciodată”

Dinu Maxer, dezvăluiri din relația cu Deea

Dinu și Deea Maxer au trăit o poveste de dragoste ca în basme, timp de 18 ani de zile. Când nimeni nu se aștepta la asta, cei doi au anunțat că au ales să meargă pe drumuri separate, artista dorindu-și cel mai mult această separare. Chiar dacă Dinu nu a vrut să accepte pe moment vestea care a venit ca un fulger peste sufletul său, acum îi dă dreptate fostei soții.

"Deea îmi spunea că m-am plafonat, că nu mai am viziune, deschidere, ambiție... Acum, la două luni de la divorț îi dau dreptate. Am ambiție, văd altfel viața. O să spun ceva care o să-mi aducă probabil câteva critici. Mi-am luat rolul de tată prea în serios, când eram în timpul căsătoriei. M-am neglijat profesional, aspirațional, intrasem într-o rutină.

Nu o să spun niciodată lucruri despre Deea. A fost totul atât de frumos. Perioada petrecută cu Deea și viața pe care ea mi-a oferit-o m-a făcut să devin un om pe care nu l-aș fi descoperit niciodată fără ea și nu regret asta. Dar nu regret nici că am divorțat fiindcă eu sunt acum alt om, cu o altă perspectivă.", a declarat Dinu Maxer la Xtra Night Show.

Citește și: „Atunci a început să se ducă în alte direcții fericirea noastră”. Povestea de dragoste neștiută dintre Marina Almășan și Victor Socaciu: „Eram ca în cazul Dinu Maxer și Deea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel