Andreea Bălan, lovitură dură pentru George Burcea: „Uită să spună că pensia alimentară nu a plătit-o de 4 luni în condiţiile în care se laudă cu o activitate intensă în America”

Data publicării:
ursa foto: Andreea Bălan, George Burcea, Instagram
Descriere foto: ursa foto: Andreea Bălan, George Burcea, Instagram

Deși se credea că este pe final celebrul scandal dintre Andreea Bălan și George Burcea, se pare că acesta se întețește tot mai tare. Artista a venit cu declarații dure al adresa fostului soț.

Andreea Bălan dezvăluie culisele relației cu George Burcea mai ales acum după ce vedeta a declarat că a obținut dreptul să comunice cu fetițele la telefon atunci când este plecat din țară., deși nu respectă programul de vizită atunci când vine în țară. Tot aceasta spune despre fostul soț și tatăl copiilor săi că pensia alimentară dată de tată este în valoare de 500 de lei, așa cum ar fi stabilit instanța din totalul veniturilor declarate.

Andreea Bălan, obligată să-i răspundă de trei ori pe sătpămână

Iată cum a început tot războiul dintre cei doi din aceste zile: George Burcea a dorit să ia legătura cu fiicele sale, iar Andreea Bălan nu a răspuns, lucru ce l-a determinat pe tatăl fetițelor să intre în procedura legală, contactându-și în cele din urmă avocații, toate acestea în timp ce era în SUA:

„Întrucât în timp ce George Burcea se afla în America și-și suna aproape zilnic fetele, iar mama minorelor nu îi răspundea decât după două săptămâni, acesta a dat o în judecată, prin ordonanță președințială. Potrivit procedurilor, instanța s-a pronunțat în nici 30 de zile. Burcea a câștigat procesul. Automat, și dreptul de a vorbi la telefon cu fetițele de trei ori pe săptămână…. Andreea Bălan a fost astfel obligată de instanță să îi răspundă la telefon tatălui minorelor”, a declarat o sursă judecătorească, pentru Cancan.

Ai putea fi interesat și de: Alina Sorescu, divorț cu avocați. Care este situația vedetei: „Probabil că vor veni și zile mai liniștite, în care să pot să fac activități de plăcere…”

Razboi total

Andreea Bălan a rupt tăcerea între timp și a venit și aceasta cu declarații : dure la adresa tatălui celor două fetițe. Andreea îl acuză că nu și-a mai plătit de câteva luni pensia alimentară care este în valoare de 500 de lei, protagonista dând de înțeles că este o sumă mult prea mică față de ce venituri are fostul soț. Totodată, Andreea Bălan transmite că George nu a respectat programul de vizită stabilit pe cale judecătorească.

„Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obţinut prin ordonanţă să vorbească la telefon cu fetele de 3 ori pe săptămână atunci când e plecat din ţară, dar uită să spună şi că, de când s-a întors (după 4 luni în care nu le-a văzut), le-a luat două ore într-o zi şi alte trei în altă zi – nedorind să respecte programul de vizită cu cele două weekenduri în care poate să le ia.

Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condiţiile în care se laudă cu o activitate intensă în America.

Sunt empatică, bună şi iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă şi nu pot să tolerez falsă impresie pe care o lasă, că îi pasă de creşterea fetiţelor în condiţiile în care faptele sale sunt total diferite. Aşadar îmi cresc singura fetiţele din toate punctele de vedere, emoţional şi financiar şi acesta este adevărul care trebuie ştiut”, a declarat Andreea Bălan pentru Spynews.

Poate ai vrea să citești și: Ce spune Andreea Bălan despre a treia sarcină: „Pot să mai fac copii doar cu o mamă surogat”. Artista a făcut declarații neașteptate despre George Burcea

Un subiect conex ar fi: Andreea Bălan, singură în fața bolii. George Burcea nu ar fi fost alături de ea când a făcut stop-cardiac: „L-am iertat, dar a fost greu”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel