Raluca Bădulescu, sacrificii uriașe, de dragul modei: „Pe stradă o ard în „tinerețe fără bătrânețe” și îmi este frig de mor”

Data actualizării: | Data publicării:

Raluca Bădulescu recunoaște faptul că, deseori, face foarte multe sacrificii, pentru a fi în pas cu noile tendințe.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Vedeta iubește tot ce înseamnă modă și vrea să fie în trend cu toate noile tendințe. Ajunsă la vârsta de 48 de ani, jurata de la Kanal D nu pare deloc să îmbătrânească, semn că își dă toată silința să se mențină la standarde cât mai înalte. Mai mult, Raluca Bădulescu spune că preferă întotdeauna să dea mulți bani pe haine, în loc să își achiziționeze lucruri pentru propria locuință.

„Vreau orice, orice de la Botezatu eu vreau. Se știe lucrul ăsta. Adică orice: de la el de acasă, din toate creațiile lui, că e de home, că e de purtat de seară, că e de purtat de zi, dacă este marca Botezatu eu vreau. Eu la mine acasă sunt mai pe minimalist așa. Dacă primesc ceva cadou pentru casă sunt mulțumită, dar așa să cumpăr din bănișorii mei în niciun caz. Mai bine cumpăr și pun pe mine.

Practic nu pot să plec cu plapuma de acasă și să o pun în spinare când merg pe afară. Adică să nu ne imaginăm acum că nu am plapumă și mă învelesc cu ușa. Mă învelesc cu plapuma, dar înțelegeți ce vreau să zic”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit ego.ro.

Raluca Bădulescu: ”Eu nu am operații estetice majore”. La ce intervenții de înfrumusețare apelează regulat vedeta

 

„Am doi căței și trei pisici”

„M-am bucurat de casă că a fost făcută și în concluzie o ținem așa făcută. Încă nu am ajuns la stadiul să o zugrăvesc, las-o așa că este bună. Am doi căței și trei pisici care își mai fac viața pe acolo cum vor ei. În plus am multe standere, dulapuri multe, dressingul plin, așa că nu prea mai am loc decât pe acolo câte o lumânărică. Cadou ar fi ideal. Asta nu înseamnă că vreau cadouri de casă, să nu înțeleagă lumea asta. Ferească Sfinții, nu. Dacă pică așa, random, e bine. Și mai am prin casă niște chestii așa aurii. Un pic de snobeală pe creierii mei, niște ceșcuțe, farfurioare, păhărele, din astea.”, a continuat ea.

Raluca Bădulescu, primele fotografii alături de noul iubit. Cum s-au afisat cei doi îndrăgostiți

„Pe stradă o ard în „tinerețe fără bătrânețe”

Mai mult, Raluca Bădulescu recunoaște faptul că, de dragul frumuseții, face uneori anumite sacrificii uriașe. Vedeta este conștientă și de tabieturile nesănătoase pe care le are, însă nu se vede prea curând să renunțe la acestea.

„Când vin din oraș stau în cadă, dar nu 15 ore sau să stau să meditez cu lumina stinsă că vizionez eu cine știe ce viziuni. Eu înțeleg, este o formă de relaxare. Dar eu stau în cadă pentru că îmi intră frigul în oase de crăp. Mă îmbrac prea subțire. Pe stradă o ard în „tinerețe fără bătrânețe” și îmi este frig de mor când ajung acasă. De aceea stau în cadă ca să mă încălzesc. Într-adevăr, cât stau în cadă fumez, dar nu cu lumânări din alea aprinse pe lângă mine. Nu fac aromaterapie. Fumul de țigară nu se pune la aromaterapie?

Mai fumez și niște device-uri care miros a tot felul de fructe. Recunosc că nu am lumânări sau ceva, ci am în permanență cu mine când stau în cadă îmi iau băutura mea preferată acidulată cu zahăr și țigări. Ăsta e maximum meu de aromaterapie și relaxare. Nu-mi lipsește însă muzica. Treaba este că după trebuie aerisit mult în baie pentru că aburul ăla de la apa fierbinte în combinație cu fumul este ceva rău. Dar de aceea există geamuri și aerisim”, a mai povestit amuzată Raluca, pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel