Simona Gherghe, traumatizată după nașterea fetiței sale. Ce a mărturisit vedeta: „Realitatea m-a lovit în plin”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ ZUnivers Podcasts
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ ZUnivers Podcasts

Simona Gherghe vorbește despre greutățile nașterii unui copil. De asemenea, vedeta spune cum a trecut prin această experiență de care vag își mai aduce aminte din cauza dificultății momentului.

Celebra prezentatoare, Simona Gherghe a mărturisit că a trecut prin momente dificile la prima naștere. Greutățile saricnii de a fi mamă au fost destul de aspre cu prezentatoarea TV. Aceasta a spus pe rețelele de socializare cum a fost experiența sa imediat după nașterea fetiței sale, dar și ce greutăți a întâmpinat. Acum 6 ani, Simona se pregătea să ofere relației sale cu Răzvan Săndulescu, norocoasa fetiță pe nume Ana, iar Simona a trecut prin multe greutăți pentru a se asigura că fetița va avea să fie mai ales sănătoasă.  Anxietatea și starea de epuizare au reprezentat caracteristici specifice experienței salede a deveni mamă.

Pentru prima oară părinți

Astfel, Simona este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite personalități publice de la noi din țară. Ea a dorit să împărtășească experiența sa cu alți curioși de experiențe unice. În 2017, Simona și Răzvan devin pentru prima oară părinți, iar aceștia au avut mari emoții la sosirea primului lor copil.

Deși vedeta a încercat să absoarbă cât mai multă informație despre fenomenul copiilor și al parenting-ului, Simona a făcut cu greu față provocării de la acea vreme, detaliu pe care chiar ea îl mărturisește.

Un subeict conex ar fi: Simona Gherghe intervine în scandalul legat de presupusa eutanasiere a câinilor în studiourile Antena 1: „Fac o precizare pentru toți iubitorii de animale”

Poate ești interesat și de: Simona Gherghe trece prin momente foarte grele: „E prima experiență de genul asta. M-am panicat”

Greul pe care l-a îndurat ca mamă

De aceea, atât soțul, cât și mama acesteia erau împreună cu ea pentru a o susține, dar, prezentatoarea înfrunta cu greu stările date de statutul de proaspătă mămică.

”Primele zile cu Ana acasă au fost crunte. De fapt, primele luni. Sunt o mulțime de lucruri, pe care nu mi le amintesc deloc, iar dacă ar fi să descriu perioada aia, în mintea mea e ca un tunel. Așadar, întuneric. Deși am citit mult, în timpul sarcinii, realitatea m-a lovit în plin. Așa ca primele săptămâni au fost cu frici, anxietăți, epuizare fizic (treaba asta cu lipsa somnului nu mi-a spus-o nimeni…) și singurătate. Deși eram în casa și cu Razvan, și cu mama”, a spus Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

„Nu, suntem în formula completa. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii…”, a declarat Simona Gherghe pe rețelele de socializare, conform Spynews.

Poate ai citi și: De ce a lipsit Simona Gherghe din cadrul emisiunii de pe Antena 1: „În viață sunt momente în care trebuie să alegi”. Gabriela Cristea i-a luat locul

Vezi și: Fiul Simonei Gherghe a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu micuțul: „A trebuit să alergăm la camera de gardă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel