Raluca Bădulescu: ”Eu nu am operații estetice majore”. La ce intervenții de înfrumusețare apelează regulat vedeta

Data publicării:
Captură video Youtube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Raluca Bădulescu a dezvăluit cum face față bullyingului din mediul online, dar a dezvăluit și care sunt intervențiile de înfrumusețare la care apelează regulat.

Raluca Bădulescu a fost prezentă în cadrul podcastului ”Te ascult cu Ilinca Vandici”, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai urâte lucruri care vin la pachet cu faima. Vedeta este una dintre persoanele publice care sunt constant în atenția comentariilor negative ale publicului. Chiar dacă mărturisește că momentan nu o deranjează criticile venite din partea urmăritorilor ei, jurata concursului de stil recunoaște faptul că obișnuiește să șteargă cele mai urâte cuvinte. 

„Pe mine comentariile din online nu mă supără, le șterg doar pe cele care trec limita bunului simț. Unora le răspund, unora nu, dar nu știu ce este în ultima vreme cu valul ăsta de hate. Nu poți face pe plac tuturor. Tot timpul a existat un motiv care să nu le convină. Dacă ești gras, că ești prea gras, dacă ești slab, că m-am dezgropat. Lucrurile astea nu mă supără, dacă asta e părerea lor, este ok, iau lucrurile ca atare. Dacă eu știu că sunt fericită, nu am cum să stau să schimb percepția oamenilor, dar în timp ori mă vor accepta așa cum sunt, ori o să continue cu asta. Eu sunt fericită în fiecare secundă cu felul în care arăt. Eu știu că sunt specială, frumosul este în ochii privitorului, este relativă. Am ajuns acum să am 48 de kilograme, la 48 de ani. Este un vis împlinit. De ce lumea continuă să scrie pe online răutăți. Nu poți să scrii în online „Du-te la psiholog.

Eu vorbesc așa cu multe glume, dar în același timp putem purta și orice alte discuții din lumea asta ”, a declarat Raluca Bădulescu în cadrul podcastului.

Raluca Bădulescu, primele fotografii alături de noul iubit. Cum s-au afisat cei doi îndrăgostiți

La ce intervenții de înfrumusețare a apelat Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai asumate persoane publice de la noi din țară. Vedeta nu a ascuns niciodată când a apelat o intervenție de înfrumusețare și recunoaște faptul că pe viitor va vrea să meargă cu operațiile la alt nivel.

„Îmi fac botox la ochi, injectări cu cristale de calciu, acid hialuronic, buzele, cam atât. Eu nu am operații estetice majore, acelea le păstrăm pentru când am 60 de ani. Eu le vreau pe toate dacă se poate, dar mai așteptăm.”, a mai spus ea.

Raluca Bădulescu, noi intervenții pentru iubitul mai tânăr: ”Vreau să-mi mai fac unele retușuri”

Ce relație are vedeta cu fiul ei

Raluca Bădulescu este extrem de mândră de fiul ei, care îi este cel mai bun prieten. Alex a luat anul acesta bacalaureatul cu brio și a intrat la ASE, facultatea din București pe care și-a dorit-o foarte mult. 

„Eu sunt cea mai bună prietenă a copilului meu. Alex nu-mi spune mamă, îmi spune Raluca. Este sfătuitorul meu, este atât de deștept, de mișto, copilul ăla este creier tot. Eu am fost damă de weekend. Nu pot să mă dezic de adevăratul eu. Copilul stătea la ai mei în timpului săptămânii și la mine în weekend, când îi făceam toate poftele, dar cu toate astea este wow. Nu știu ce am făcut pe lumea asta să merit așa copil. ”, a continuat ea.

Fostul soț al Ralucăi Bădulescu, prima fotografie cu noua iubită. Florin Stamin s-a cuplat cu o vânzătoare de șosete



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel