Rică Răducanu, verdict îngrijorător din partea medicilor. Fostul sportiv trece prin momente delicate: „Nu sunt deloc bine. Nu vreau să ajung aici”

Data publicării:
Captură video Youtube/ SPORT.RO
Descriere foto: Captură video Youtube/ SPORT.RO

Rică Răducanu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă. 

Rică Răducanu, în vârstă de 77 de ani, se confruntă în continuare cu mari probleme de sănătate. Mai exact, fostul sportiv are dureri mari la nivelul genunchilor, iar medicii i-au recomandat să nu mai aștepte și să se opereze cât mai repede. 

Rică Răducanu, verdict îngrijorător din partea medicilor

Rică Răducanu a declarat că nu este deloc bine în ceea ce privește sănătatea. Deși medicii i-au recomandat să se opereze, marele sportiv recunoaște că nu vrea să ajungă pe masa de operație și asta pentru că este conștient de faptul că se va recupera foarte greu și nu vrea să ajungă să meargă ”ca un copil”.

„Nu sunt deloc bine, tocmai ce am fost în perioada asta la spital și medicii mi-au spus că nu sunt ok deloc cu sănătatea, mai exact cu picioarele, știți și voi că mă supără de ani de zile, iar acum problemele s-au acutizat și mai mult.  Am probleme mari cu cartilajele, fac injecții în continuare pentru că mă dor foarte tare. Medicii mi-au zis că vor să îmi pună o tijă în perioada următoare la ele, dar eu nu vreau să mă operez că, după o să urmeze o perioadă lungă de recuperarea, în care efectiv voi învăța să merg fix ca un copil. Nu vreau să ajung aici”, a declarat Rică Răducanu pentru Click.ro.

În ciuda problemelor de sănătate, Rică Răducanu și-a făcut deja planuri pentru 1 iunie. Fostul mare portar al  Rapdiului  vrea să meargă la mare, acolo unde intenționează să facă și câteva tratamente, în speranța că nu va ajunge pe masa de operație. 

„Pe 1 iunie cred că o să plec la mare, dar să știi că nu mai este ce a fost. Nu mai pot juca un tenis cu piciorul, așa cum o făceam o dată, ba o gagică și tot așa. Acum mă duc să stau la relaxare. Am zis că dacă tot ajung la mare o să merg la Neptun și la Mangalia pentru tratament acolo poate – poate am noroc și îmi mai dă drumul la durere”, a mai declarat el pentru sursa citată.

 

Rică Răducanu consumă toată pensia pe medicamente

Rică Răducanu se plânge de pensia pe care o primește lunar de la stat. Legendarul sportiv spune că peste tot se vorbește despre mărirea pensiilor, însă el nu simte deloc aceste creșteri. Mai mult, acesta mărturisește că aproape toată suma pe care o încasează se duce direct pe medicamente, ca și în alte sute de case ale românilor. Rică Răducanu spune că are mare noroc de soția sa, care îl ajută și susține material.

„Marea problemă e că ăştia ne spun ce vor ei la televizor şi noi, ceilalţi, acasă, constatăm de ceva vreme că nu e deloc aşa. Nu mai departe povestea cu creşterea pensiilor. Nu ştiu despre ce creştere se discută la televizor, aproape în fiecare seară. În buzunarul meu nu se simte mai nimic. Nu am simţit absolut nicio creştere, deşi toată lumea a vorbit despre creşterea pensiilor.

Am ajuns să cheltuiesc circa 2.000 de lei doar pe medicamente. Adică o pensie din două, câte avem în casă în acest moment. O pensie se duce doar pe medicamente.Şi ca la noi mă gândesc că se întâmplă în multe alte case. Nu se poate trăi aşa! Dacă nu ar fi nevastă-mea, cu natura ei atentă la diverse lucruri, nu ştiu cum aş mai putea trăi.”, a declarat marele sportiv, pentru Playtech.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel