Părintele Calistrat, intervenție în scandalul Gheboasă, de la Untold. Adorarea „răului” și cine îl promovează: „Am ajuns la asemenea grad de degradare”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Parintele Calistrat
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Parintele Calistrat

Părintele Calistrat a arătat vinovații care au realizat întregul scandal. Cine e de vină în opinia monahului.

Gheboasă, artistul de 21 de ani care a cântat în cadrul Untold și ale cărui videoclipuri au făcut înconjurul internetului, a fost comentat și de Părintele Calistrat. Făcându-se deja un lung șir de persoane care au ținut să se implice în acest scandal, Părintele Calistrat a concluzionat că nu este vina personajului în sine, ci a societății.

Vezi și: Gheboasă e acuzat că distruge cultura, dar adevărata lovitură vine de la Guvern chiar acum. Actrița Nuami Dinescu: Luați foc de la nimicuri în timp ce ni se pregătește ceva ca pe vremea ăluia

Vezi și: Gheboasă, amendat de Jandarmerie și analizat pentru fapte de discriminare de CNCD. Cum se apără artistul de 21 de ani

Vezi și: Gheboasă, primele declarații în urma scandalului de la Untold. Ce a spus artistul în apărarea lui: „Îi e frică. N-o să mai fie educat”

Vezi și: Marina Almășan intervine în scandalul de la Untold, în care e implicat Gheboasă: „Nu-i poți interzice. Ați vrut democrație”

Părintele Calistrat acuză societatea românească

Slujitorul Domnului a pus accentul pe lipsa unei atitudine preventive în legătură cu astfel de evenimente. Calistrat a acuzat cultura modernă ca fiind plină de obscenități, iar promotorul acesteia nu este nimeni alta decât societatea însăși.

„Toată opinia publică s-a oripilat și este crunt dezamăgită, că fiii lor și fiicele sunt duse cu sila la UNTOLD în Cluj, s-au umplut de cultura modernă, plină de obscenități și trivialitate. Oare cine promovează aceste produse ieftine, numite piese muzicale, iar pe autorii lor îi numesc artiști? (…) Cât am evoluat, cât ne-am cultivat, cât ne-am înțelepțit dacă am ajuns la asemenea grad de degradare să nu mai avem un sistem și criteriu de valori culturale și intelectuale după care să ne ghidăm în lumea socială? Vă dați singuri seama și să ne dăm singuri seama, la ce cote de inteligență am ajuns și noi și cei care ne conduc pe noi, dacă am atins performanța de a adora sexul și desfrâul și organele genitale în textele muzicale moderne.”, este o parte din mesajul transmis de preot, pe internet, potrivit Cancan.

Vezi și: Ce amendă riscă Gheboasă, dacă va fi găsit vinovat de discriminare. Cristian Jura, CNCD: „Va urma o bătălie juridică foarte interesantă privitoare la libertatea de exprimare artistică și limitarea ei”

Vezi și: ”De ce pe mine? De ce tocmai eu?”. Gheboasă, contrariat că a fost amendat după Untold. Victor Ciutacu și Norica Nicolai intervin. ”Ce e mai rău?”

Cu atât mai mult, trapperul de 21 de ani a fost amendat de Jandarmerie pentru deranjarea ordinii publice, iar în prezent este anchetat de Consiliul Național  pentru Combaterea Discriminării. Amenda dată de Jandarmerie se ridică la 1000 de lei. Acesta a luat decizia de a o contesta. Rămâne de văzut care va fi răspunsul CNCD, acolo unde trapperul riscă amenzi mult mai usturătoare.

Vezi și: Andrei Caramitru dă de pământ cu cei care l-au criticat pe trapperul Gheboasă, care a cântat versuri obscene la Untold: „Bătrânei și conservatori mai rău decât părinții voștri”

Vezi și: Scandal după prestația lui Gheboasă de la Untold 2023. Mircea Badea, prima reacție: „Păi despre asta e vorba!”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel