”De ce pe mine? De ce tocmai eu?”. Gheboasă, contrariat că a fost amendat după Untold. Victor Ciutacu și Norica Nicolai intervin. ”Ce e mai rău?”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Gheboasă
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Gheboasă

Gheboasă a fost din nou prezent în platoul România TV unde a mărturisit că se simte nedreptăţit din cauza amenzii primite.

Gheboasă a fost amendat de jandarmi, după concertul de la Untold, cu suma de 1000 de lei pentru „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”. Mai mult, a fost sesizat şi Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Gabriel Gavriş (alias Gheboasă) a venit cu următoarele comentarii, în direct la România TV: "Nu ştiu sigur dacă mi-a ajuns amenda, aştept să mă sune bunica. În Târgovişte a venit, încă nu m-am mutat pe Bucureşti. Nici bunica şi nici familia mea nu e de acord cu acuzaţiile de rasism. Eu sunt singurul artist de etnie care a cântat în acea zi, dar mai erau şi alţi artişti ca BUG Mafia care au venit cu texte mai grele decât ale mele şi cu injurii la adresa tuturor."

Jurnalistul Victor Ciutacu a simţit nevoia să intervină: "Ştii care-i anomalia, Gheboasă? Anomalia nu e că nu i-a amendat pe ăia, anomalia e că te-a amendat pe tine!"

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel