Scandal după prestația lui Gheboasă de la Untold 2023. Mircea Badea, prima reacție: „Păi despre asta e vorba!”

Gheboasă, Mircea Badea/ susra foto Facebook, captură video Youtube, In gura presei
Descriere foto: Gheboasă, Mircea Badea/ susra foto Facebook, captură video Youtube, In gura presei

Este un scandal uriaș peste tot în spațiul public, după prestația pe care Gheboasă a avut-o pe scena de la Untold. 

A opta ediție a festivalului Untold s-a încheiat la Cluj, pe scenă urcând extrem de multe nume mari la nivel internațional, printre care Imagine Dragons, Armin van Buuren, Martin Garrix sau David Guetta. Lista artiștilor celebri a fost însă completată și cu nume mari din industria românească, precum ar fi Delia, Dirty Nano sau Puya, dar, spre bucuria tinerei generații, pe scenă și-a mai făcut apariția și Gheboasă. În timp ce sute de tineri interpretau cuvânt cu cuvânt versurile uneia dintre melodiile care l-au consacrat pe artist, alții priveau cu uimire la acest moment muzical. 

Videoclipul cu pricina s-a răspândit rapid în mediul online, acolo unde a stârnit un val e reacții negative, întrucât la Untold au fost prezenți și minori, iar oamenii nu cred că Gheboasă este un exemplu de urmat pentru tânăra generație, dar nici un artist demn de scena Untold. Vă reamintim faptul că acesta a participat acum ceva timp la competiția Survivor, acolo unde a fost printre primii eliminați, chiar el fiind cel care și-a cerut retragerea din emisiune.

VEZI și: Delia, la un pas să leșine pe scena de la Untold. A trecut prin momente de panică „Îmi plesneau venele pe cap. Nu sunt genul care arată foarte multă piele”


Mircea Badea, reacție în scandalul în care e implicat Gheboasă

După cum era de așteptat, mai multe persoane publice și-au spus părerea cu privire la scandalul momentului. Mircea Badea, cunoscut pentru opiniile transparente pe care le are mereu cu privire la foarte multe subiecte din lumea mondenă, spune că nu este atât de interesat de abordarea muzicală pe care o are acesta, cât despre festivalul în sine. 

„Eu nu am o problemă cu ce cântă sau ce face domnul Gheboasă. Mă doare-n cot! Trap e un gen muzical – pentru mine muzica înseamnă cu totul altceva – internațional. Nu s-a inventat în România. Derivă din rap. Trap-ul este un fel de rap updatat, cumva pe steroizi. Nu am o problemă cu trapul. Există trap în orice țară civilizată. Unii spun că este horror, în timp ce alții sunt fanii trap. Pe mine mă doare-n cot!

Indignarea celor din spațiul public e că nu se poate să vină unul la festival și să cânte așa ceva. Întrebarea mea e: De ce nu se poate? Păi despre asta e vorba la festivalu’ lu’ pește! Dar când se duce copilul și ascultă Armin van Buuren, adică o aproape nesfârșită serie de sunete acute de alarmă de apartament și de vapor care solicită trecerea prin ecluză, timp de mai multe ore, e bine? Habar n-am!”, a declarat Mircea Badea în emisiunea sa, potrivit Fanatik.

Citește și: Mircea Badea și Carmen Brumă, vacanță de mii de euro. Ce destinație au ales cei doi: „Nu vezi un chiștoc, o sticlă de bere în nisip, nimic”

Fanii, indignați de prestația lui Gheboasă

Cezar Ouatu s-a arătat a fi și el extrem de indignat cu privire la această prestație ce a avut loc în fața a zeci de mii de oameni, postând pe contul personal de Facebook o parte din momentul artistic, unde a adunat zeci de reacții din partea fanilor care îi susțin opinia. 

„Noua generație … “idoli” vs fani … no comment! Ce voce, ce mesaj, ce producție și ce bine sună viitorul”, a scris Cezar Ouatu pe Facebook.

„Ca părinte să îmi las copilul sa meargă la asemenea concert.... Totul pleacă din viața fiecărui copil, ce vad și ce atitudine au părinții lor acasă. Este începutul dezastrului pentru ei.”

„Trist! Mă așteptam ca aceasta generație sa aibă aspirații către frumos și valori care să meargă pe treptele evoluției ... De unde acest comportament tribal și schimonosit?”

„Dacă a cântat acolo Gheboasă ne dăm seama de calitatea acestui festival. Părinții care își lasă copiii la acest festival au o cultură muzicală la fel.”


„Ce bine că mai există oameni care văd calea firească a lucrurilor! Poate nu suntem pierduți definitiv.”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 07 aug 2023, 11:48 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience