Andrei Caramitru dă de pământ cu cei care l-au criticat pe trapperul Gheboasă, care a cântat versuri obscene la Untold: „Bătrânei și conservatori mai rău decât părinții voștri”

Sursă foto: Instagram, Facebook/ Gheboasă, Andrei Caramitru
Descriere foto: Sursă foto: Instagram, Facebook/ Gheboasă, Andrei Caramitru

Andrei Caramitru a transmis un mesaj foarte dur pentru cei care au criticat prestația lui Gheboasă la Untold.

A izbucnit un adevărat scandal în urma prestației pe care a avut-o trapperul Gheboasă în cadrul concertului Untold. Problema este că acesta a cântat mai multe versuri ce conțin obscenități, iar lumea media din România a intervenit imediat. El a fost criticat de personalități din mai multe domenii, inclusiv de jurnaliști, actori și alți oameni de cultură. Cu toate acestea, el a mai fost taxat și de internauții care l-au urmărit. Până în acest punct nu există o declarație oficială din partea făptașului.

Reacția lui Andrei Caramitru

Printre personalitățile care l-au criticat s-a numărat și Andrei Caramitru, fiul celebrului Ion Caramitru, care a avut o intervenție de reținut asupra episodului cu Gheboasa de la Untold.

„Haos pe Facebook de la generația peste 40-50 de ani că ăia mici ascultă Gheboasă și ăla zice cu p**a c**zda chestii de alea, înțelegi, haos, vai, vai ce nenorocire. Copiii!!!! Educația!!!!!

Băi, ipocriților, dar țineți minte când aveați 14-15 ani și desenați p**i pe pereții școlii în spate sau pe ziduri ca să șocați? Țineți minte ce bancuri aveați atunci și cum vorbeați de gagici și alte chestii? Vorbeați academic? Nu de alta, că nici măcar la Sava la tocilari unde am făcut eu numai academic nu vorbeam între noi.

Și acuma vă treziți – bătrânei și conservatori mai rău decât părinții voștri – zicând și ei ca și ceilalți de dinaintea lor „vai maică ăștia tineri au înnebunit, se duce lumea de râpă”.

De 3000 de ani, bătrânii zic același lucru despre tineri și la fiecare generație «se duce lumea de râpă“, a scris Andrei Caramitru, pe pagina de Facebook.

Ce mesaj au transmis organizatorii Untold, în urma prestației lui Gheboasa

Prin urmare, unul dintre organizatorii Untold a declarat, potrivit Adevărul, că fiecare cântăreț este responsabil pentru propria imagine. Prin urmare, ei au transmis celor interesați că pot oricând să aleagă altă scenă.

„Gheboasă este exponentul curentului trap, care are o priză tot mai mare în România și în străinătate, la publicul tânăr. Pe de alta parte Gheboasă reprezintă doar unul din cei peste 250 de artiști, la o scena secundară, care a fost invitat la multe evenimente din țară, în acest an. Vom face o analiză să vedem care e cea mai potrivită cale între libertatea actului artistic și impactul pe care l-ar putea avea mesajele lui din timpul concertului. Nu ne putem preface că nu există un întreg gen muzical când el este atât de popular în România cât și în străinătate, în rândul tinerilor. Cred că este la fel de important și ce le mai oferim acestor tineri în festival și cum mergem noi în întâmpinarea lor. Ei ajung în festival cu o anumită cultură muzicală, dar noi îi expunem la multe alte genuri muzicale și experiențe pozitive. Expunerea este în ambele sensuri, acești tineri vin în festival pentru un gen muzical sau pentru un artist, dar au ocazia să descopere zeci de artiști din alte genuri muzicale. În același timp, dacă există participanți la festival deranjați de genul trap, ei au posibilitatea de a alege oricare din celelalte scene, cu genuri muzicale diferite. Aș mai menționa și faptul că noi nu am intervenit niciodată în actul artistic, deoarece credem în libertatea de exprimare. Fiecare artist își asumă mesajele si este responsabil de conținutul pe care îl livrează.”, a spus unul dintre organizatorii Untold.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 07 aug 2023, 22:43 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience