Oana Roman intervine în scandalul momentului: „Nesimțiți și lipsiți de maniere”. Vedeta sare în apărarea Deliei

Oana Roman, captură YouTube, Delia, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, captură YouTube, Delia, foto Instagram

Oana Roman se alătură valului de vedete care sar în apărarea Deliei, care a fost criticată de fani, după ce a declarat că nu își dorește copii. 

Delia a stârnit un val de reacții negative pe rețelele de socializare, după ce a declarat că nu vrea copii și a explicat și motivul

De ce nu vrea Delia copil

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, facem mult rău, mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

NU! De ce să fac? Încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu vin eu acasă când vreau, mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci vrei complicații, fă un copil!”, a declarat Delia, pe rețelele de socializare.

Mai multe vedete au intervenit în scandalul momentului, Unele i-au luat apărarea, altele au criticat-o pe artistă pentru declarațiile făcute

 

Vezi aici cele mai importante declarații ale momentului:

Delia, reacție genială după criticile aduse de fostul iubit al Ozanei Barabancea. Ce spune artista despre „sămânța” lui Cezar Ionașcu

Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu, reacție neașteptată, după declarațiile Deliei: „Să se pună pe treabă, că e târziu”

Ce spune Aylin Cadîr despre motivele invocate de Delia, pentru care nu vrea copii: „Nu se compară cu nimic. A fost foarte greu, dar merită înzecit” / EXCLUSIV

Marina Almășan a reacționat, după declarațiile făcute de Delia, cu privire la copii: „Dar poate Delia nu s-a jucat cu păpușile”

„Eu am trei copii”. Cabral, reacție acidă, după declarațiile Deliei Matache: „Am cel mai mic motiv să deschid gura pe tema alegerilor ei?”

Reacția lui Dani Oțil, după ce Delia Matache a fost criticată pentru că nu vrea copii: „La asta nu ne-am gândit”

Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea, o pune la zid pe Delia: ”Eu nu vreau femeie ca tine. Spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat”

Dan Negru sare în apărarea Deliei, după ce a declarat faptul că nu vrea copii: „Doar un mitocan intră în intimitatea unui cuplu”

„Tot mapamondul s-a inflamat din cauza declarațiilor Deliei”. Ioana Dichiseanu sare în apărarea artistei: „Țin să o felicit”

„A face un copil este un gest egoist”. Mircea Badea, reacție după ce Delia a spus că nu vrea să devină mamă

 

Oana Roman, reacție acidă pe rețelele de socializare

 

„Acel scandal care s-a iscat atunci când Delia a afirmat că nu vrea să facă copii și a fost foarte deranjată că este întrebată foarte des de ce nu are copii. Trebuie să înțelegem că nu avem voie să punem anumite întrebări altora, niciodată și pentru niciun motiv. Nu întrebăm niciodată penimeni de ce nu are copii, de ce are copii, de ce nu face mai mulți copii, de ce nu a vrut să facă niciunul, de ce are doar unul și de ce nu trei. (...) Nu ne băgăm în viața altora, nu ne interesează cine se mărită cu cine, dacă se mărită, dacă nu se mărită, dacă e singură, dacă nu e singură. Nu ne interesează niciodată detalii legate de viața privată a cuiva, de alegerile pe care cineva le face în viață. (...) Dacă întrebăm lucrurile astea, pe față vă spun, suntem nesimțiți și lipsiți de maniere.”, a transmis Oana Roman, pe InstaStory.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 21 oct 2022, 17:36 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience