„Tot mapamondul s-a inflamat din cauza declarațiilor Deliei”. Ioana Dichiseanu sare în apărarea artistei: „Țin să o felicit”

Data actualizării: | Data publicării:
Ioana Dichiseanu, Delia Matache, foto Facebook
Descriere foto: Ioana Dichiseanu, Delia Matache, foto Facebook

Declarațiile Deliei despre motivul pentru care nu își dorește copil au creat o adevărată controversă. În timp ce mulți au blamat-o pe artistă pentru decizie, unele vedete au sărit în apărarea ei, felicitând-o pentru modul în care gândește.

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului artist Ion Dichiseanu, sare în apărarea Deliei și nu doar că o felicită pe cântăreață, dar vine și cu câteva argumente prin care își susține punctul de vedere. 

„Văd că tot mapamondul s-a "inflamat" din cauza declarațiilor Deliei. În primul rând, mi se pare normal că fiecare să facă ce își dorește cu viață să , atâta timp cât nu lezează viață altcuiva prin acest lucru. În al doilea rând, țin să o felicit. Sunt persoane care nu au instinctul matern/patern dezvoltat și nu ar fi capabile să se ocupe de un copil. Atenție! Să se OCUPE DE UN COPIL! De crescut sau de născut este ușor, dar să educi și ai grijă de toate aspectele formării unui copil ( fizic, emoțional, etc) este mai complicat. Decât să aduci pe lume un suflet doar de dragul de a bifa o chestiune socială , cred că e mai de apreciat un om care e conștient că nu are calitatea de a fi părinte. Așa că mie mi se pare foarte asumată Delia și... bravo ei”, a transmis Ioana Dichiseanu pe Facebook.

„A face un copil este un gest egoist”. Mircea Badea, reacție după ce Delia a spus că nu vrea să devină mamă

Declarațiile Deliei care au stârnit controverse

 

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, facem mult rău, mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

NU! De ce să fac? Încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu vin eu acasă când vreau, mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci vrei complicații, fă un copil!”, a declarat Delia, pe rețelele de socializare.

@bubulet4 Delia Matache explica de ce nu isi doreste sa aiba copii#5pasidebine #fy #fyp #fypage #fypシ #fypシ゚viral #tiktok #romania #delia#copil@Fy! ♬ sunet original - Bubulet4Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel