Marina Almășan a reacționat, după declarațiile făcute de Delia, cu privire la copii: „Dar poate Delia nu s-a jucat cu păpușile”

Data publicării:
Sursa foto: Marina Almășan, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Marina Almășan și-a exprimat părerea cu privire la cel mai controversat subiect dezbătut zilele acestea. 

Marina Almășan nu a trecut cu vedea cel mai discutat eveniment de zilele acestea și, anume, faptul că Delia nu-și dorește copii, din mai multe motive. Așadar, jurnalista a făcut o postare pe blogul său personal, unde îi ia apărarea artistei. Mai mult, aceasta consideră că celebra solistă este una dintre cele mai asumate persoane publice, pentru că a oferit direct aceste declarații controversate. 

„Adevărul a șocat pe mulți: cum poate o “potențială mamă” să declare că nu-și dorește copii, când, vezi Doamne, acesta ar trebui să  – pentru unii – țelul suprem al oricărei mame, însăși rațiunea sa de a fi?!?

Dincolo de faptul că este o opțiune absolut personală, nimeni nefiind dator nimănui cu explicații în acest sens ( o astfel de decizie “se decontează” doar, eventual, față  de partenerul de viață!) , Delia este de lăudat pentru politețea de a le răspunde totuși jurnaliștilor și, mai mult, pentru curajul de a nu fi căutat un răspuns de complezență, care “să convină” publicului și să nu-i clatine în vreun fel piedestalul de vedetă, clădit cu greu, cu efort, cu seriozitate și, în primul rând, cu talent. Deși nu avea nicio obligație față de nimeni, Delia și-a declarat clar opțiunea de a nu aduce pe lume copii.” a scris Marina Almășan pe blogul său. 

„Eu am trei copii”. Cabral, reacție acidă, după declarațiile Deliei Matache: „Am cel mai mic motiv să deschid gura pe tema alegerilor ei?”

 

„Poate Delia nu s-a jucat cu păpușile”

Mai mult, jurnalista susține faptul că Delia este posibil să-și fi autoevaluat capacitățile de a avea grijă de un copil și, în cele din urmă, ar fi ajuns la concluzia că nu este pregătită pentru acest lucru. În final, Marina Almășan trage un semnal de alarmă asupra femeilor care aleg să aducă copii pe lume, dar nu se gândesc la consecințe și la condițiile nefericite în care aceștia pot trăi.

„Da, desigur, există și nenumărate femei care chiar își doresc copii. Majoritatea, pentru ele: joaca cu păpușile din copilărie nu este întâmplătoare, ea creează premisele viitoarelor “mămici”, dornice să experimenteze, pe propria piele, dragostea de mamă și grija față de pui. 

Dar poate Delia nu s-a jucat cu păpușile, ci cu soldățeii de plumb? Sau poate că , în ierarhia valorilor sale, cariera atârnă mai greu decât maternitatea – ce e rău în asta? -doar e un “star” în adevăratul sens al cuvântului! Sau poate că, inteligentă fiind, e capabilă să se “evalueze” ca viitoare mamă și rezultatul nu o mulțumește? La urma urmei, de ce să aduci pe lume copii, dacă nu te simți în măsură să te dedici lor cu tot sufletul ? Banii nu țin loc de dragoste  maternă și toate bonele din lume, adunate la un loc, nu vor reuși niciodată să suplinească prezența mamei lângă prunc. Atâtea și atâtea povești cu copii nefericiți, aduși pe lume “în joacă” sau “din greșeală”, ar trebui să ne facă pe noi, femeile,  să ne gândim de două ori, înainte de a lăsa spermatozoizii partenerilor să-și atingă ținta!”, a continuat jurnalista.

Reacția lui Dani Oțil, după ce Delia Matache a fost criticată pentru că nu vrea copii: „La asta nu ne-am gândit”

 

Marina Almășan îi transmite tot respectul Deliei, care a ales să spună adevărul, fără să-i pese că, ulterior, va fi judecată.

„Mi-e dragă Delia și sunt sigură că ar fi adus pe lume copii frumoși și talentați ca ea, dar nu pot să n-o admir pentru atitudinea corectă. Un om care spune adevărul, indiferent de “prejudiciile” pe care acesta le-ar putea aduce imaginii sale, este un om care trebuie admirat! Așa că, Delia, jos pălăria!”, a conchis aceasta. 

Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea, o pune la zid pe Delia: ”Eu nu vreau femeie ca tine. Spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel