Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea, o pune la zid pe Delia: ”Eu nu vreau femeie ca tine. Spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat”

Data publicării:
Captură video TikTok
Descriere foto: Captură video TikTok

Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea, o pune la zid pe Delia, după declarațiile făcute în mediul online, cu privire la copii.

Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea a indignat pe toată lumea, după ce, în mediul online, a făcut o serie de declarații controversate, cu privire la femeile care nu vor să nască, respectiv la Delia. În primul rând, bărbatul îi transmite solistei că nu este o femeie pe care să o dorească, din cauza comportamentului său, ba mai mult, niciun alt bărbat nu și-ar dori să aibă de a face cu așa ceva, chiar dacă aceasta este deja căsătorită. În final, bărbatul o sfătuiește pe artistă să se mai gândească asupra declarațiilor făcute și să le revizuiască, dar,  nu în ultimul rând, îi oferă un sfat și lui Răzvan Munteanu, soțul Deliei.

”Eu nu vreau femeie ca tine care nu vrea să facă copii. Eu, bărbat, am nevoie instinctiv, primordial, ca neamul meu să meargă înainte. Am nevoie ca tribul meu, în momentul în care eu îți dau sămânța ca femeie, să se înmulțească, să fie mare, puternic. Noi nu vrem femeie ca tine, Delia, niciunul dintre noi bărbații nu vrem femei din astea care spun că le e mai bine așa, singure, fără copii. Planeta asta suportă miliarde de oameni.

Genul ăsta de idei nici măcar nu-ți aparțin, sunt inoculate, ești nevinovată. Dacă părinții tăi gândeau cum gândești tu, tu erai în plus, tu nu existai. 

Creezi un precedent foarte periculos, și așa lumea e slăbită. Lumea se bazează pe bărbat și femeie, pe acest cuplu puternic din care și tu ai ieșit. Așa că, revizuiește-ți un pic opinia și spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat și să-și dorească urmași pe care ovarele tale le pot aduce cumva pe această lume.”, spunea, pe TikTok, Cezar Ionașcu.

Dan Negru sare în apărarea Deliei, după ce a declarat faptul că nu vrea copii: „Doar un mitocan intră în intimitatea unui cuplu”

 

@cezarmihaiionascu

 

♬ original sound - CezarMihai

Mama Deliei, sare în apărarea artistei

Mai mult vedete au sărit în apărarea artistei, care a fost pusă la zid, după declarațiile făcute, dar nici mama sa nu se lasă mai prejos. Aceasta spune faptul că Delia nu a făcut decât să „glumească” prin videoclipul distribuit pe rețelele de socializare, făcând lucruri de genul acesta în mod constant.

”Mi se pare că un bărbat care se bagă în treburile muierilor nu prea dă dovadă de bărbat. Stau și mă gândesc așa: ce bărbat sănătos la cap și cu preocupări serioase stă să se uite în gura unui copil care glumește.

Aia se joacă pe Facebook cu toată lumea. Ea se pune la mintea copiilor ăstora de 11-12-13 ani. Se joacă cu ei și ăsta, ditamai omul stă să urmărească… mie îmi vine să râd. Eu nu urmăresc, darămite el. Ce aș putea să zic. Mă amuz și eu.

Ea (n.r Delia) se joacă cu tot felul de declarații. Dar, dacă domnul acesta stă să urmărească profilul unui copil, mie mi se pare că nu are preocupări serioase. Că nu are altă treabă de făcut. Un om serios care are serviciu, care are preocupări zilnice serioase, nu stă să se uite în gura unui copil, niciodată”, a declarat Gina Matache, potrivit Fanatik.

Delia nu este deloc deranjate de cele auzite, susține mama sa, care totuși consideră că viața personală a fetei sale nu ar trebui să intereseze pe nimeni. 

”Delia a depășit de mult faza cu deranjatul. Delia se joacă. Are stilul ei de a se juca. Ea glumește. Nici nu știi când vorbește serios. Ea își mai pierde timpul când nu mai are ce face. Dar nu e treaba nimănui. În primul rând fiecare știe ce este în casa lui, ce e în viața lui. Și nu e datoare să dea explicații nimănui. Repet: ea se joacă. Are stilul ei de a glumi. De multe ori o mai sun și eu și o mai întreb și ea îmi spune: `hai, mă mamă. Tu mă cunoști pe mine după Facebook sau după Instagram?`”, a mai spus mama Deliei.

„Tot mapamondul s-a inflamat din cauza declarațiilor Deliei”. Ioana Dichiseanu sare în apărarea artistei: „Țin să o felicit”

 

Care sunt declarațiile făcute de Delia

Pentru că a primit de prea multe ori întrebarea „când vei deveni mamă?” Delia s-a hotărât recent să le închidă gura tuturor și să-și spună părerea cu privire la apariția unui nou născut pe lume. 

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, facem mult rău, mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

NU! De ce să fac? Încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu vin eu acasă când vreau, mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci vrei complicații, fă un copil!”, a declarat Delia, pe rețelele de socializare.

„A face un copil este un gest egoist”. Mircea Badea, reacție după ce Delia a spus că nu vrea să devină mamăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel