Ce spune Aylin Cadîr despre motivele invocate de Delia, pentru care nu vrea copii: „Nu se compară cu nimic. A fost foarte greu, dar merită înzecit” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Aylin Cadîr a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre declarațiile făcute de Delia Matache, cu privire la copii, dar ne-a dezvăluit și cum s-a schimbat viața ei, de când a adus pe lume doi băieței.

Aylin Cadîr este o femeie foarte împlinită și o mamă cu normă întreagă. Actrița se bucură de foarte mult succes pe plan profesional, iar când ajunge acasă, acolo o așteaptă un soț, dar și doi copii minunați. Ne-am întâlnit recent cu frumoasa artistă în cadrul unui eveniment, unde i-am cerut părerea cu privire la unul dintre cele mai controversate subiecte discutate zilele acestea: motivațiile Deliei Matache pentru care nu își dorește copii.

Aylin se bucură în fiecare zi de prezența celor doi băieți ai săi, în vârstă de 7, respectiv 4 ani. Vedeta nu regretă nicio clipă alegerea de a deveni mamă de două ori, chiar dacă acest lucru a produs schimbări asupra fizicului ei, dar i-a luat și anumite „libertăți” firești. Cu toate acestea, subiectul discutat este unul foarte dificil pentru femeile care își doresc să aducă pe lume un bebeluș, dar nu au această posibilitate, susține Aylin, care a trecut printr-o situația similară. 

„Ei îi place mereu să facă lucruri controversate, dar a mai vorbit despre asta. Ea mereu este întrebată și cred că s-a săturat și efectiv le răspunde doar ca să fie lăsată în pace. Plus că ea are nepoți și poate își ea de acolo ce are nevoie. Eu sunt foarte atașată și de nepoții mei și poți să devii ușor a doua mamă, dar fără responsabilitățile de rigoare. Poate fi și asta o variantă.

Eu n-am vreun regret de niciun fel, aș fi avut dacă nu i-aș fi făcut pe ei. Mi se pare că nu se compară cu nimic. Chiar dacă nu poți să pleci oricând, chiar dacă îți aduce modificări pe corp și poate ești urâtă câțiva ani. La mine a fost foarte greu din punctul acesta de vedere, dar merită înzecit. Nu se compară cu nimic. Cât învăț de la ei în fiecare zi, câte am învățat despre mine, prin ei, nu puteam în niciun alt fel, nu ai cum. Aceste scuze, precum „nu pot să ies când vreau eu” sunt cumva superficiale, mici, nu se compară cu ce-ți oferă ei în schimb și nici nu există cuvinte să descrii ce câștigi ca femeie, având copii, nu există. Este un subiect delicat, pentru că există și femei care nu pot aduce pe lume copii. Nici eu nu am putut câțiva ani, ajunsesem într-un stadiu în care spuneam „Ok, înseamnă că eu nu pot”. Nu am făcut tratamente, am rămas pur și simplu.”, a declarat Aylin Cadîr, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește AICI care sunt motivele pentru care Delia nu își dorește copii

Ce spune Ayline despre relația pe care o are cu soțul său

Aylin și soțul ei au sărbătorit recent 11 ani de căsnicie, însă cei doi sunt într-o relație de când artista avea o vârstă destul de fragedă. De-a lungul timpului, cariera sa a suferit mai multe transformări. Aceasta a debutat în muzică, într-o trupă pop, extrem de celebră la vremea aceea. Cu timpul, s-a gândit însă să dea o șansă actoriei, acolo unde profesează și în ziua de astăzi. În toată această perioadă, vedeta a avut parte de sprijinul necondiționat al partenerului său de viață, care a încurajat-o la orice pas. 

„Eu nu am fost singură niciodată, am avut o viață personală foarte puternică și tot timpul am fost foarte bine înrădăcinată. Primul profesor pe care l-am cunoscut, Nae Iliescu, cu care am făcut pregătire și care a pregătit mulți actori, inclusiv pe Sandu Bindea l-a pregătit pentru actorie, el prima întrebare pe care mi-a pus-o a fost să-i spun dacă am o viață personală sănătoasă, dacă am un iubit. Atunci aveam 18,19 ani. Eu eram cu soțul meu de acum și a zis că e foarte important acest amănunt și am ținut minte chestia asta. Este o viață în care se pot întâmpla multe lucruri care te pot dărâma psihic și fizic, uneori, dar mai ales psihic.

Câteodată să dai din eșec în eșec și să crezi că e din cauza ta și atunci ai nevoie să ai un loc în care să te întorci, un loc blând, călduț, unde să ajungi și să te ia cineva în brațe și să-ți spună „Stai liniștită, este doar un eșec”, iar în meseria asta se întâmplă. Te duci la castinguri, nu le iei și ai impresia că este din cauza ta, nu ți se spune de ce, dar de obicei nu este vina ta, nu este pur și simplu o potrivire.”, ne-a ma spus frumoasa actriță. 

Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea, o pune la zid pe Delia: ”Eu nu vreau femeie ca tine. Spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel