Stiri publicate de Veronica Mavrodin

Oana Cuzino
Anunț șoc în Pro TV. După demisia lui Florin Călinescu, o altă prezentatoare cu ștate vechi își ia zborul din televiziunea din Pache Protopopescu. Oana Cuzino renunță la emisiunea „Ce se întâmplă, Doctore”.

Vedete

Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile pornesc în călătoria transformațională a celui de-al șaptelea sezon al show-ului difuzat de Kanal D, în această toamnă

Vedete

Unsplash.com/ autor Pontus Ohlsson
Micul dejun reprezintă cea mai importantă masă a zilei. În funcție de ce mâncăm dimineața, ziua noastră poate fi una nereușită sau excepțională. 

Diete

Peisajul cultural minier Roșia Montană a fost înscris în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. 

Stiri

Unsplash.com/ autor Kelly Sikkema
Dragostea plutește în aer, iar trei semne zodiacale vor afla cine le iubește sau vor găsi curajul să își declare sentimentele. Mercur în Leu aduce vești bune pentru Leu, Capricorn și Gemeni.

Horoscop

Victoria Răileanu, foto Instagram
Actrița Victoria Răileanu s-a despărțit recent de soțul ei. Vedeta și-a deschis sufletul în cadrul unui podcast și a spus cât de grei i-a fost să facă față situației.

Vedete

David Popovici. COSR/ Team România. Foto: Cristian Nistor
David Popovici, clasat pe locul 4 în finala olimpică de la 200 m liber, a glumit pe seama diferenţei foarte mici de locul trei şi a spus că nu are niciun regret pentru că a ratat medalia olimpică.

Vedete

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Anamaria Prodan a avut o primă reacție după ce în presă au apărut câteva imagini în care Laurențiu Reghecampf pare că ia masa cu o domnișoară și mai mulți prieteni, în Grecia.

Vedete

Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram
Oana Mizil îl acuză pe Marian Vanghelie că ar fi bătut-o cu bestialitate sâmbătă seară. Iubita fostului Primar al Sectorului 5 a ajuns de urgență la spital.

Vedete

Lidia Bejenaru Botgros. foto Facebook
Artista Lidia Bejenaru Botgros, soția lui Nicolae Botgros, s-a stins din viață luni dimineață.

Vedete

Gheorghe Turda, foto Instagram
Gheorghe Turda se bucură de o pensie mult peste medie, în urma funcției deținute în cadrul Ministerului Afacerilor Intene.

Vedete

Larisa Iordache foto Instagram
Larisa Iordache trece prin momente cumplite după ce s-a accidentat duminică în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Sportiva a concurat în calificările concursului feminin de gimnastică, reuşind să se califice cu a patra notă în finala de la bârnă programată pe 3 august la Ariake Gymnastics...

Vedete

COSR/ Team România. Foto: Cristian Nistor
Reușită a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sport

Unsplash.com/ autor Nojan Namdar
Problemele de piele pot apărea din multe motive - stres,  lipsa îngrijirii și dezechilibre hormonale . Dar un factor major care contribuie la probleme precum acneea - o reacție inflamatorie - este reprezentat de dietă.

Diete

Unsplash.com/ autor Toa Heftiba
Iubirea plutește în aer săptămâna aceasta. Iată cele mai importante previziuni pentru perioada 26 iulie- 1 august 2021.

Horoscop

Unsplash.com/ autor bruce mars
Multe persoane și-ar dori să își poată aminti ce au visat cu o seară în urmă. Au în minte câteva frânturi, destul de vagi, despre aventurile fantastice pe care le-au avut în timpul somnului. Experții afirmă că este posibil să reții aproape toate visele, chiar și pe cele pe care ai vrea să le...

Sanatate

Fulgy, foto Instagram
Fiul Clejanilor lovește din nou. De data aceasta, Fulgy se laudă pe rețelele de socializare cu averea uriașă pe care o deține la doar 23 de ani și spune că vrea să se mute din România, pe motiv că este o țară plină de oameni săraci. 

Vedete

Unsplash.com/ autor Jakob Owens
Un număr de 25 de scurtmetraje comice din 12 ţări au fost selectate pentru a intra în festivalul internaţional de comedie Film 4 Fun 2021, aflat la a XIII-a ediţie, gala de închidere a evenimentului fiind programată să aibă loc la Sinaia.

Cinematografie

Mirabela Dauer. Foto Instagram
Mirabela Dauer are o poveste de viață ruptă din filme. Artista s-a căsătorit pentru prima dată la 18 ani, însă viața avea alte planuri cu ea.

Vedete

Elena Gheorghe, captura foto Youtube
Elena Gheorghe a avut o intrare spectaculoasă pe litoralul românesc. Artista a aterizat cu elicopterul în Năvodari.

Vedete