Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu, reacție neașteptată, după declarațiile Deliei: „Să se pună pe treabă, că e târziu”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mihai Bendeac, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Bendeac, Instagram

Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu i-au transmis și ei un mesaj Deliei, cu privire la decizia de a nu face copii.

Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu nu au lăsat necomentat cel mai „fierbinte” subiect din lumea mondenă, cu privire la motivele pentru care Delia nu vrea să facă copii. Fostul jurat iUmor a filmat-o pe actriță și a rugat-o să-i transmită un mesaj artistei. În spirit de glumă, așa cum și-a obișnuit deja fanii, Ilona Brezoianu o „roagă” pe Delia să facă cât mai repede un copil frumos, iar aceasta promite că o va ajuta în creșterea celui mic. 

„Zi-i ceva lui Matache, cu privire la chestia asta cu copii.”, a spus Mihai Bendeac.

”Îi doresc multă sănătate, baftă și să facă un copil frumos, să ne ajute, să ne țină și pe noi, că o ajut eu cu el, să ni-l dea nouă, că o ajutăm noi cu el, tu nu trebuie să faci nimic, doar să-l faci, atât. Dacă-l face, pe mine mă face cea mai fericită din lume. Succes îi doresc, multă baftă și să se pună pe treabă că e târziu.”, a spus Ilona Brezoianu pe internet.

Ce spune Aylin Cadîr despre motivele invocate de Delia, pentru care nu vrea copii: „Nu se compară cu nimic. A fost foarte greu, dar merită înzecit” / EXCLUSIV

 

Ce spune Mihai Bendeac, cu privire la acest subiect

Dacă la început, cei doi făceau haz de necaz, cu privire la acest subiect controversat, ulterior, Mihai Bendeac a făcut un nou mesaj, în care i-a ținut apărarea artistei, care este și prietena sa bună. Actorul consideră mai greșit gestul de a face un copil, atunci când nu ești pregătit, decât să alegi asumat să nu aduci pe lume un bebeluș. 

„Am o problemă cu reacția oamenilor cu privere la declarațiile Deliei, care nu-și dorește copii. Au apărut tot felul de reacții, de la stupide, la de doamne ferește. În primul, nu este treaba nimănui, de asta am ajuns unde am ajuns, pentru că efectiv oamenii nu se pot concentra pe ce au de făcut ei și cu viața lor. Eu consider că problema majoră pe care o avem nu sunt oamenii care decid că nu vor să aibă copii, ci oamenii care decid să aibă copii, pentru că după părerea mea, mai bine de jumătate dintre ei nu ar trebui să aibă copii. Problema nu va fi că Matache nu a făcut copii, ci că alții fac copii”, a spus și Mihai Bendeac pe Instagram.

Reacția lui Dani Oțil, după ce Delia Matache a fost criticată pentru că nu vrea copii: „La asta nu ne-am gândit”

 

Care sunt declarațiile inițiale făcute de Delia

Vizibil deranjată de faptul că primește întotdeauna această întrebare, Delia s-a hotărât să pună capăt tuturor zvonurilor. Așadar, pentru a le închide definitv gura celor care o întreabă constant de ce nu face copii, aceasta a răspuns public, printr-un videoclip publicat pe rețelele de socializare. 

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, facem mult rău, mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

NU! De ce să fac? Încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu vin eu acasă când vreau, mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci vrei complicații, fă un copil!”, a declarat Delia, pe rețelele de socializare.

Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea, o pune la zid pe Delia: ”Eu nu vreau femeie ca tine. Spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel