Minodora a slăbit 40 de kilograme. Cum a reușit și ce a folosit cântăreața pentru a ajunge la forma dorită: ”Îmi taie pofta de mâncare”

Data publicării:

Minodora a dezvăluit secretul care a ajutat-o să slăbească 40 de kilograme. 

Minodora a recunoscut că a pus câteva kilograme în plus, după moartea mamei sale. Acum, artista a reușit să ajungă din nou la greutatea dorită și a dezvăluit cum a reușit să slăbească 40 de kilograme, într-un timp record. 

Cum a reușit Minodora să slăbească 40 de kilograme

Acum, Minodora a mărturisit că are 60 de kilograme și își dorește să oprească aici procesul de slăbire. Artista a dezvăluit și secretul care a ajutat-o să slăbească miraculos. Mai exact, vedeta recunoaște că a folosit niște picături, care i-au tăiat pofta de mâncare. Înainte de a scăpa de kilogramele în plus, Minodora cântărea 100 de kilograme. 

„Am mai dat vreo două grame jos! Sunt ok, sunt în business. Eu am dat 40 de kilograme jos, de la 100. Acum am 60 și folosesc niște picături care îmi taie pofta de mâncare. Cu slăbitul m-am oprit aici, căci sunt ok. Ajunge de omenie, unde mă duc? Sunt la mediu acum, sunt bine! Pot să mă încalț, nu-l mai rog pe Liviu să mă închidă la șireturi, mă închid eu. Sunt bine! Cântăm, cânt”, a spus Minodora la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Minodora s-a îngrășat, după moartea mamei sale

Minodora a trecut prin momente dureroase, după ce mama sa s-a stins din viață. Artista a mărturisit că a acumulat kilograme în plus, pe sistem nervos și nu s-a mai gândit deloc la ea. 

” Încerc să mă adun, să dau 4-5 kilograme jos. Sunt ok, nu se vede ce am acumulat, dar de când am pierdut-o pe mama nu am mai fost atentă la ce se întâmplă cu mine, nu am mai ținut cont și pe sistem nervos am tot băgat în gură câte una, câte alta”, a adăugat artista.

„Mă simt singură pe lume”

Minodora este profund îndurerată de moartea mamei sale. Artista recunoaște că nu se aștepta nicio clipă că despărțirea de părintele său a fost mult mai dureroasă decât se aștepta și are momente când se simte foarte singură. 

” Ultimul an a fost cel mai greu din viața mea, foarte trist. Abia am așteptat să se termine cât mai repede. (…). Nici nu vreau să vorbesc la timpul trecut. Orice făceam, de la mâncare de cartofi, până la spectacolul de la Sala Palatului, am discutat cu ea în fiecare zi. Acum că nu mai este, deși am familia lângă mine, mă simt singură pe lume. E foarte greu, nu mi-am imaginat că ruptura aceasta de părinți și în special de mamă va fi așa”, a mărturisit Minodora, pentru impact.ro.

Citește și: Minodora a vrut să divorțeze: „I-am spus că eu nu pot să trăiesc aşa, băiatul va rămâne la mine”. Ce a adus-o pe artistă în pragul disperării

Minodora, legătura neștiută cu Dan Diaconescu: „El s-a gândit să-mi facă o invitație...”

Marina Voica, poveste tristă de viață. Motivul pentru care artista nu a avut copii: ”Am rămas văduvă la 40 de ani”

Lucian Viziru, motivul pentru care nu mai apare în serialul Clanul, de la Pro TV: "Nu m-a sunat nimeni după aia..."

Doinița Oancea, secretul unui păr bogat și strălucitor. Ce face actrița pentru a-și îngriji cum trebuie podoaba capilară: „Se îngrijește mai greu, într-adevăr”

Dieta prin care Cristina Cioran a slăbit 16 kilograme, după naștere. Alimentele la care a renunțat complet: „Nu cred în pofte”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel