Lucian Viziru, motivul pentru care nu mai apare în serialul Clanul, de la Pro TV: "Nu m-a sunat nimeni după aia..."

Data publicării:

Lucian Viziru a dezvăluit motivul pentru care nu mai apare în serialul Clanul, de la Pro TV.

Lucian Viziru a rămas profund dezamăgit, după ce a aflat că nu va mai apărea în serialul Clanul, de la Pro TV. Actorul s-a întors din Germania, acolo unde se stabilise alături de familia sa și a acceptat cu entuziasm propunerea de a juca în serialul „Clanul” de pe PRO TV. Din nefericire, Lucian Viziru nu s-a putut bucura prea mult de acest proiect, mai ales atunci când și-a dat seama că rolul este unul foarte mic, iar personajul său are doar o apariție episodică. 

Lucian Viziru, motivul pentru care nu mai apare în serialul Clanul, de la Pro TV

Actorul susține că producătorii nu l-au sunat să-l anunțe absolut nimic, lucru care l-a deranjat foarte tare. Cu toate astea, Lucian Viziru recunoaște că lumea actoriei nu mai este pentru el și vrea să se axeze pe alte proiecte. 

„Eu n-am sunat să îi întreb ce se întâmplă. Pe mine nu m-a sunat, după aia, nimeni. N-aș fi zis „Nu”, dacă ar fi fost să fie. Uite că n-a fost. Dar proiecte o să mai fie, nu pot să vorbesc despre ele acum. Din fericire, e loc în lumea actoriei și pentru mine.

Eram în Germania, mă gândeam că nu o să mă mai întorc niciodată în România și chiar îmi doream să nu mă mai întorc, numai că lucrurile se schimbă. În bine. Adică sunt mulțumit acum.„, a declarat Lucian Viziru pentru Click!

Lucian Viziru regretă că fratele său, Augustin, nu a continuat cu tenisul de performanță

Lucian Viziru a povestit că fratele său este cel care a avut grijă de el în perioada liceului. Totodată, actorul a mărturisit că Augustin era foarte bun pe partea sportivă și chiar a făcut tenis de performanță, până la vârsta de 15 ani. 

„Să ne înțelegem, e cu trei ani și jumătate mai mic decât mine, și el mă proteja pe mine în liceu. Eu făceam sport, eram sportiv de performanță, atât. Numai că el era mai înfipt, mai tupeist, la fel cum e și în ziua de astăzi. A jucat și el tenis de performanță până la 15 ani, dar acolo s-a oprit, din păcate pentru noi toți, pentru toată țara asta. Dacă i-ar fi plăcut un pic mai mult munca, rupea tot’, a spus actorul, potrivit cancan.ro.

Lucian Viziru a recunoscut că părinții lor îi tratau diferiți și nu s-au implicat prea mult în educația fratelui său mai mic, Augustin.

 „Cu mine și-au dat un pic mai mult interesul, că așa e în orice familie. La primul născut investești un pic mai mult, în ceea ce-l privește pe el să zic că nu s-au mai străduit așa de tare. Și se vede!’. Ne-am văzut de câteva ori, nu foarte des. Dar e superbă, e isteață, nu știu cu cine seamănă, probabil că seamănă cu unchi-su. Dar e un copil mișto!’, a spus acesta.

Citește și: Doinița Oancea, secretul unui păr bogat și strălucitor. Ce face actrița pentru a-și îngriji cum trebuie podoaba capilară: „Se îngrijește mai greu, într-adevăr”

Mihai Mitoșeru regretă despărțirea de Noemi. Ce se întâmplă în viața vedetei TV, la 4 ani de la separare: “Am fost proști că am divorțat!”

Anamaria Prodan, prima reacție după ce a aflat că Reghecampf va deveni din nou tată. Corina Caciuc ar fi însărcinată

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel