Doinița Oancea, secretul unui păr bogat și strălucitor. Ce face actrița pentru a-și îngriji cum trebuie podoaba capilară: „Se îngrijește mai greu, într-adevăr”

Data publicării:

Donița Oancea a dezvăluit cum își îngrijește corect părul, pentru a avea strălucire și volum. 

Doinița Oancea este una dintre cele mai frumoase actrițe din România. Vedeta se mândrește cu un păr superb și multe doamne și domnișoare s-au întrebat cum reușește să aibă o podoabă capilară atât de strălucitoare și cu volum.

Doinița Oancea, secretul unui păr bogat și strălucitor

Doinița Oancea recunoaște că părul creț este mai greu de întreținut și trebuie să ai mai multă răbdare. Actrița a precizat faptul că încearcă să-l coafeze cât mai puțin cu aparate care îl pot deteriora. De asemenea, vedeta nu folosește nici produse de styling foarte des. 

„Se îngrijește mai greu, într-adevăr. Dar trebuie să avem puțină răbdare. Poate când eram mică nu îl plăceam atât de mult, după care am început să-l iubesc efectiv și să mă bucur de podoaba capilară cu care m-a înzestrat natura și, mă rog, e moștenire clar, de la mama. Nu am niște trucuri, dar ce cred eu că contează foarte tare este faptul că eu nu-l coafez foarte des. În sensul că nu folosesc produse de styling prea des, nu folosesc placă…”, a declarat Doinița Oancea, în exclusivitate pentru VIVA!

Totuși, Doinița Oancea folosește o mască hrănitoare, șampon și balsam. Actrița a precizat că își spală părul cu un șampon dermato-cosmetic, care e benefic pentru rădăcinile părului.

„În general, îl dau cu o mască hrănitoare, folosesc tot timpul balsam și șampon. Acum folosesc un șampon dermato-cosmetic, care e benefic pentru rădăcinile părului, dar atât. În rest, nu fac nimic special.”, a mai spus actrița. 

Doinița Oancea, motivul pentru care preferă să se îmbrace mai mult în alb

„Să știi că, de foarte multe ori, spun despre mine că sunt white obsessed, că m-aș îmbrăca în alb tot timpul. Nu e foarte comod, dar da, îmi place albul foarte mult. Nu știu de ce. Este una dintre non-culorile în care îmi place foarte mult să mă îmbrac. Cred că este și conform stării mele de spirit. Uneori, am avut și perioade dark, în care îmi plăcea foarte mult în negru, acum îmi place foarte mult în alb… Îmi plac foarte mult combinațiile de alb cu negru. Și, oricum, mie îmi plac toate culorile. Adică la mine o să găsești de toate în dulap, tot timpul.”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată mai sus. 

Doinița Oancea, despre rolul pe care îl interpretează în serialul „Lia”

„Ce să spun? Sezonul acesta o să vină cu noi provocări pentru absolut toate personajele și în mod special și pentru personajul meu. Cei care s-au uitat la Lia – și știu că sunt foarte mulți și asta mă bucură nespus – or să aibă parte de foarte multe surprize, de foarte mult suspans. Vorbesc așa mai încet, să nu mă audă că dau din casă… Vor fi niște transformări de excepție printre personaje. Nu pot să spun mai mult, dar o să vedeți.”, a mai spus îndrăgita actriță. 

Citește și: Mihai Mitoșeru regretă despărțirea de Noemi. Ce se întâmplă în viața vedetei TV, la 4 ani de la separare: “Am fost proști că am divorțat!”

Anamaria Prodan, prima reacție după ce a aflat că Reghecampf va deveni din nou tată. Corina Caciuc ar fi însărcinată

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel