Dieta prin care Cristina Cioran a slăbit 16 kilograme, după naștere. Alimentele la care a renunțat complet: „Nu cred în pofte”

Data publicării:

 Cristina Cioran a dezvăluit cum și-a revenit în formă după ce a născut.

Cristina Cioran se numără printre mămicile a cărei siluetă a fost afectată de sarcină, în mod evident. Totuși, spre bucuria vedetei, kilogramele în plus nu au acaparat-o prea mult timp, întrucât actrița a reușit într-o perioadă destul de rapidă să dea jos aproximativ 16 kilograme și să revină la greutatea pe care o avea odinioară. Așadar, secretul său stă într-o dietă destul de strictă, dezvăluie actrița, care spune că se gândește să se reîntoarcă la planul alimentar restrictiv, de dragul siluetei perfecte.

„Secretul meu este regimul pe care l-am ținut. Acum chiar am pus puțin peste limita admisă dar mă reapuc, promit. Am slăbit în jur de 16 kilograme în decurs de jumătate de an, nu cred în slăbit rapid. Voi continua cu dieta, atunci când am nevoie, de exemplu acum. Nu mănânc dulciuri cu zahăr, nu mănânc paște, încerc să evit carbohidrați. Nu cred în pofte, aș mânca orice-oricum, nu prea fac nazuri la mâncare. De exemplu, nu aș putea refuza un tiramisu!”, a mărturisit Cristina Cioran, potrivit click!

Te-ar putea interesa și: Cristina Cioran va reveni pe platou, după doi ani de pauză. Cum se va împărți între serviciu și copil

Fiica Cristinei Cioran a început grădinița

Mai mult, în urmă cu câteva zile, Cristina Cioran a experimentat și emoțiile primei zile de grădiniță, întrucât Ema, fetița sa, a intrat în colectivitate. Chiar dacă pentru aproape orice părinte această etapă vine și cu beneficii, cum ar fi faptul că există mai mult timp liber, micuța se pare că nu a fost la fel de încântată de această idee. Actrița spune că fetița a început să plângă, astfel încât a „abandonat-o” acolo fără voința sa.

„Ema este deja la grădiniță, de la prima oră a dimineții, este în grupa mică. Am dus-o astăzi dimineață de la ora 08.00. Este prima ei zi. Am mari emoții pentru ea. Am îmbrăcat-o, pentru grădiniță foarte frumos, într-o rochiță care îi stătea foarte bine pe ea. Când am plecat, am lăsat-o plângând. O să mă certe când o să crească că am abandonat-o acolo, glumesc!”, spunea recent actrița, tot pentru sursa citată.

Pe aceeași temă: Cristina Cioran, momente de coșmar după ce a născut. Cu ce probleme s-a confruntat vedeta: „Am fost la psiholog, astfel nu mai trăiam”

Marele regret al actriței

Când vine vorba de regrete, Cristina Cioran trăiește încă în fiecare zi cu unul destul de mare. Se pare că latura sa artistică i-ar fi permis să se lanseze și în cariera muzicală, lucru pe care însă aceasta nu l-a făcut până acum. Chiar dacă se menține într-o stare fizică excelentă, vedeta spune că e totuși cam târizu pentru a se mai lansa în muzică.

„Sunt multe chestii pe care nu le-am făcut. Mi-ar fi plăcut să cânt, să mă lansez în muzică, doar că e un pic cam târziu. M-am mai uitat și în buletin. Chiar dacă am tonus și energie, tonusul ăsta nu cred că e suficient”, a declarat Cristina Cioran pentru Fanatik.

VEZI și: Cristina Cioran, acuzații grave la adresa lui Marius Elisei. Ce spune despre fostul soț al Oanei Roman: „Gest nepotrivit, obraznic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel