Minodora, legătura neștiută cu Dan Diaconescu: „El s-a gândit să-mi facă o invitație...”

Data publicării:
Minodora, Dan Diaconescu/ captură video Youtube
Descriere foto: Minodora, Dan Diaconescu/ captură video Youtube

Minodora a povestit despre cel mai greu moment pe care l-a întâmpinat în carieră.

Minodora este una dintre cele mai cunoscute artiste ale momentului actual. Totuși, chiar dacă toți românii îi ascultă astăzi melodiile și apreciază toate noile hituri lansate de aceasta, ce știu foarte puțini însă este că celebra artista a avut un moment extrem de greu în carieră, când a fost pe punctul de a renunța. Invitată recent în cadrul emisiunii realizate de Cristina Șișcanu, Minodora a povestit cum a fost „salvată” de Dan Diaconescu, care a ajutat-o să se relanseze și să prindă din nou încredere în sine.

„Am avut o perioadă în care nu mă regăseam, imediat ce m-am despărțit de formația „la Maxim”, eram foarte grasă, aveam 98 de kilograme, nu mă mai regăseam, nu-mi plăcea nici cum arătam. Nu mai găseam nici haine, în afară de câteva branduri. Nu îmi mai reușea nicio piesă. M-a ajutat Dan Diaconescu să mă reinventez. El m-a ajutat să-mi revin și să-mi „dau cele două palme”. Am fost invitată la el în emisiune, când el s-a gândit să-mi facă o invitație prin care să le spună telespectatorilor de hiturile mele din anii 2000. Eu nu mai apărusem de ceva timp și nu eram așa cum trebuia. Diaconescu spusese să stau în platou o oră și ceva, să-mi cânt hiturile și să plec. Asta se întâmpla seara, pe la 23, iar la 3-4 dimineața eram tot în platou și nu mai puteam să plec, din cauza oamenilor. Publicul m-a făcut să realizez că nu am voie să renunț, să mă las bătută. Diaconescu a rămas uimit de câte mesaje am primit. Așa m-am dus acasă de fericită. Ăla a fost declicul din cariera mea. Mă vedea umflată, buhăită.”, a declarat Minodora, în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată”, realizată de Cristina Șișcanu. 

VEZI și: Minodora, confesiuni dureroase. Ce i-a cerut mama sa înainte de a muri: ”Pentru ea depun efort”

Minodora, victima kilogramelor în plus

Mai mult, vedeta a vorbit și despre lupta cu kilogramele în plus, pe care a purtat-o toată viața. Încă de la vârsta fragedă de doar doi ani, artista avea o greutate mai mare, decât era normal. Aceasta recunoaște însă faptul că întotdeauna a fost gurmandă și i-a plăcut să aibă cât mai multă mâncare pe masă. Totuși, pentru a-și menține silueta la care a reușit să ajungă în ziua de astăzi, artista se limitează doar la a gusta foarte puțin din fiecare preparat. 

„Tot timpul m-am confruntat cu kilogramele în plus. La doi ani eram grăsuță, avem o față rotundă. Eu eram și tunsă scurt, și atunci era și părul de vină. Am fost pofticioasă toată viața. Dacă văd ceva, trebuie să gust, să bag mâna neapărat. Am mâncat niște covrigei pe drum. La cafeluță am servit doi biscuiți, eu mănânc dulce la cafea. Nu fac foamea acum, am un supliment care mă ajută pentru tăierea apetitului, deci nu am poftă de mâncare. Mă mulțumesc cu puțin, dar nu mi-a dispărut ticul de a gusta. 

Mie îmi place bucătăria chinezească foarte tare, pentru că sunt toate pe masă. Eu adopt chestia asta cu bucătăria, cu masa plină cu de toate, și în bucătăria românească, pentru că îmi place să văd masa plină. Acum însă doar gust, pentru că îmi place să mai servesc și un pahar cu coniac bun sau vin bun, care și alea îngrașă mult. Un pahar de vin are 125 de calorii, le știu perfect.”, a mai dezvăluit aceasta.

VEZI și: Minodora, DIETA minune prin care a slăbit 40 de kilograme: ”Eram la un pas să fac diabet”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel