Minodora a vrut să divorțeze: „I-am spus că eu nu pot să trăiesc aşa, băiatul va rămâne la mine”. Ce a adus-o pe artistă în pragul disperării

Data actualizării: | Data publicării:

Minodora a oferit mai multe informații inedite din interiorul căsniciei sale, care durează de aproximativ 18 de ani. 

Minodora trăiește de aproximativ 20 de ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Liviu, bărbatul care a sărbătorit alături de ea cele mai frumoase momente din viață, dar, în același timp, care i-a fost alături și în cele mai grele momente, cum a fost moartea mamei sale, când artista a suferit enorm. Cei doi par că se iubesc ca și în prima zi, pentru că, în cazul lor, se poate vorbi despre dragoste la prima vedere. Îndrăgita solistă spune că și-a întâlnit jumătatea inimii datorită domeniul în care activează și încă de la prima vedere a știut că între ei doi va fi ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie. 

„L-am cunoscut pe Liviu prin intermediul unui producător muzical. Liviu mi-a plăcut din prima clipă. Mi-a plăcut că este un om calm, ponderat, educat, un om cu bun simţ, aşa cum sunt în general, bănăţenii. Cu relaţia pe care o aveam atunci nu eram mulţumită, nu eram fericită, simţeam că nu e ce trebuie. Şi atunci l-am rugat pe Liviu să nu se îndrăgostească de nimeni pentru că noi doi vom fi împreună. Şi aşa a fost!”, a spus Minodora, potrivit Fanatik.

Te-ar putea interesa și: Minodora s-a îngrășat, după moartea mamei sale. Vedeta este devastată de durere: „Nu am mai fost atentă la ce se întâmplă cu mine”

„Probabil asta m-a şi atras la el”

Faptul că partenerul ei de viață nu a „sufocat-o” prea mult cu gesturi de iubire, ci i-a arătat dragostea în alte moduri, a atras-o foarte mult pe Minodora, chiar dacă aceasta era obișnuită din familie să primească extrem de multă afecțiune. Mai mult, artista mărturisește faptul că nu-și condamnă soțul dacă uneori nu reușește să-i facă pe plac, întrucât aceasta este destul de dificilă în viața de zi cu zi.

„Acum deja m-am obişnuit. Acum mi se pare ciudat dacă vine la mine şi mă prea pupă sau mă prea mângâie (n.r. râde). Eu fiind foarte iubită de părinţii mei, de bunicii mei, de mama, eram învăţată să fiu foarte pupată, iar el nu este pupăcios deloc. Mi-a spus în schimb că trebuie să văd în privirea lui cât de mult mă iubeşte şi mă admiră. Mi-a spus că nu trebuie să-mi spună verbal sau să mă pupe întruna ca să simt iubirea lui. Probabil asta m-a şi atras la el. Când nu eşti prea băgat în seamă te deranjează că nu eşti tu moţul problemei şi posibil chiar asta să mă fi atras. Pe de altă parte, nu mi-ar fi plăcut să fie nici o persoană prea cicălitoare. Cu mine, cum o dai nu e bine. E greu de trăit cu mine, sunt o persoană dificilă.”, a mai spus îndrăgita artistă.

VEZI și: Ce o așteaptă pe Minodora anul viitor: „Urmează pentru ea o perioadă de însingurare, se va izola”

Cel mai mare moment de cumpănă pentru cei doi

Și, cum din nicio relație nu lipsesc nici momentele de cumpănă, Minodora a ales să povestească un episod mai întunecat din relația celor doi, când vedeta și-a amenințat soțul chiar și cu divorțul. Atunci, certurile au apărut tot din cauza iubirii, mărturisește solista care spune că nu simțea suficientă afecțiune fizică din partea partenerul său, motiv pentru care credea că sentimentele acestui au dispărut complet. 

„Acesta cred că a fost un compromis. Faptul că a fost rece şi nu şi-a expus foarte tare sentimentele. Şi asta a dus, la un moment dat, în tinereţea mea, când i-am spus că eu nu pot să trăiesc aşa. Că nu sunt învăţată  să trăiesc aşa şi că vreau să ne despărţim pentru că nu îmi place cum se comporţă cu mine. Dar am trecut peste. El s-a schimbat atunci doar pentru o perioadă, apoi a redevenit la fel cum era pentru că lupu-şi schimbă părul, dar năravul ba.

Aceea a fost singură cumpănă pentru noi. Însă acea cumpănă l-a trezit pe el şi l-a băgat într-un fel de disperare. Eu am fost atunci extrem de serioasă şi de hotărâtă. L-am ameninţat şi cu divorţul, cu tot. I-am spus inclusiv că băiatul nostru va rămâne la mine. Iar atunci, din reacţia lui, mi-am dat seama că într-adevăr sunt iubită şi înţeleg eu greşit. Reacţia lui a fost mult prea sinceră, mult prea curată şi corectă. Mi-a spus că fără noi nu poate trăi şi că dacă ne despărţim, el îşi va lua o casă lângă noi, doar ca să nu stea departe.”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Citește și: Minodora, probleme cu fiul ei: „A avut atitudine de cocalari. Dacă sare calul ia una după cap”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel