Marina Voica, poveste tristă de viață. Motivul pentru care artista nu a avut copii: ”Am rămas văduvă la 40 de ani”

Data publicării:

Marina Voica a dezvăluit motivul pentru care nu a avut copii. 

Marina Voicu este una dintre cele mai apreciate artiste din generația veche. Deși a fost mereu în centrul atenției și mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta a avut o viață grea. 

Marina Voica, poveste tristă de viață

Artista, în vârstă de 87 de ani, a recunoscut că nu a fost niciodată fericită cu adevărat. Marina Voica a trecut prin multe necazuri, însă cel mai greu moment a fost când soțul său s-a stins din viață. Vedeta a povestit că partenerul său a iubit-o foarte mult, dar nu a înțeles-o niciodată. 

”Nu am fost fericită și nu sunt și nu voi fi niciodată. Am trecut prin atâtea necazuri, prea multe necazuri, ceva îmi lipsește mie. Probabil că lipsește în firea mea. Soțul meu m-a iubit foarte tare, dar nu m-a înțeles niciodată. De ce eu sunt tristă câteodată, care e cauza, că totul e bine? Și avea dreptate, totul e bine, dar eu nu sunt mulțumită. Eu nu sunt un cadou pentru un bărbat, trebuie să fiu iubită foarte mult.”, declară Marina Voica.

„Dacă nu murea mama, eu nu mă măritam”

Marina Voicu a povestit că s-a măritat în anul în care mama sa a murit. Artista recunoaște că a stat aproape 6 ani alături de fostul soț, deși simțea că nu îl iubește. 

”În anul în care a murit mama m-am căsătorit, cred că dacă nu murea nu mă măritam. El la facultate a pus ochii pe mine, dar nu a fost pasiune. Până la urmă, era cu trei ani mai mare decât mine și cu un an mai mare decât mine, el trebuia să plece. Și atunci ne-am căsătorit. Un an de zile el a stat în România ca să termin facultatea. În schimb, m-am înstrăinat complet de Marcel. Când l-am revăzut mi-am dat seama că nu îl iubesc..dar am stat aproape 6 ani cu el aici. Eram o victimă.”, povestește vedeta despre primul mariaj.

Marina Voica și al doilea mariaj: ”Viorel a făcut tot posibilul ca să divorțez”

”Viorel a făcut tot posibilul ca să divorțez, m-a dus la mama lui. Am stat cu el..Primul soț nu a fost înțelegător cu divorțul, m-a chemat ambasada. Am lăsat totul, doar pianul adus din Rusia l-am luat.

Viorel s-a dus direct la ambasadă și la Consulat, a spus ”Ea va rămâne la mine, la mama mea, la tatăl meu. Ea va fi soția mea. Ea va divorța și va fi soția mea”. El m-a apărat mereu, s-a împrietenit cu cei de la Consul și m-au lăsat să stau. Am stat doi ani de zile necăsătoriți.

Căsnicia mea a fost tumultoasă, el nu suporta chichițele mele, eu obișnuită că mi se cuvine totul, am început să mă port cu el..superior. Viorel era doctor, apoi am aflat că încă nu terminase facultatea. Soacra mea mi-a spus că nu a știut, eu credeam că era doctor, el lucra la Salvare. M-a lăsat la 40 de ani văduvă. Eu nu am știut nici cât costa pâinea, nu am știut ce înseamnă să spăl un vas.”, a mai spus Marina Voicu. 

De ce nu a avut actrița copii

” El și-a dorit copii, eu nu am vrut. Și-a dat seama că am multe probleme.. Chiar aveam, în afară de ce simțeam eu, de stările mele..

Eu eram cardiacă, el știa asta. Un medic a zis că nu aș avea cum să am un copil. Nu aș fi fost o mamă bună.”, a dezvăluit artista, relatează playtech.ro

Citește și: Gheorghe Turda a fost internat în spital. Artistul este suspect de accident vascular cerebral

Lucian Viziru, motivul pentru care nu mai apare în serialul Clanul, de la Pro TV: "Nu m-a sunat nimeni după aia..."

Doinița Oancea, secretul unui păr bogat și strălucitor. Ce face actrița pentru a-și îngriji cum trebuie podoaba capilară: „Se îngrijește mai greu, într-adevăr”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel