Lana Del Rey cântă alături de un client, în magazinul de prăjituri. Cântăreața lucrează ca orice alt om: „Rămâne atât de pură și adorabilă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Lana Del Rey Updates & News (Fan Page), Life and More Things
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Lana Del Rey Updates & News (Fan Page), Life and More Things

Lana Del Rey și-a uimit fanii din nou.

Lana Del Rey este o artistă foarte interesantă. Vedeta, deși se bucură de un real succes din toate punctele de vedere și fiind cunoscută de zeci de milioane de oameni, lucrează la un lanț popular de magazine de prăjituri. De menționat este că aceasta nu deține magazinul, nici manager nu este. Ea este o angajată care prepară cafea și mâncare pentru clienții săi. Odată văzute pozele cu ea și munca pe care o face, lumea nu a înțeles de ce ar face așa ceva o asemenea cunoscută vedetă. Deși motivul acestei activități este încă necunoscut, fanii ei au început să speculeze, câteva dintre cele mai populare opinii fiind că ori este o mișcare de imagine pentru a se populariza și pregăti viitoarele melodii, sau că este un platou de filmare pentru un videoclip al său.

Youtube video image

Vezi și: De ce a luat Sandra Bullock o pauză de la actorie, de fapt. Adevărul dureros abia acum a ieșit la iveală

Vezi și: Sandra Bullock, devastată de durere. Iubitul actriței a murit la doar 57 de ani

Vezi și: Doliu în lumea cinematografiei. Fiica lui Charlie Chaplin s-a stins din viață, la 74 de ani

Vezi și: Cum se menține în formă Marius Manole: „Riști să tremuri pe scenă, să ți se blocheze maxilarul”. Trucurile la care apelează mereu actorul

Cu o altă ocazie, îndrăgita artistă a fost surpsină cântând alături de un fan în unul dintre popularele magazine de prăjituri. Ea a acordat mereu atenție fanilor săi, arătând afecțiune și grijă față de problemele sociale.

Vezi și: Fiica lui Bruce Willis bănuia că tatăl ei era bolnav de mult timp. Care au fost primele semne de demență ale actorului: „A fost devastator"

Vezi și: Nae Caranfil, maraton de producții emblematice, la „Noaptea Albă a Filmului Românesc”

Vezi și: Arnold Schwarzenegger, declarații emoționante despre Bruce Willis: „Va fi mereu ținut minte ca o mare, mare vedetă și ca un om bun"

Filmarea a făcut înconjurul internetului, iar publicul nu a întârziat să-și lase impresia. Mulți dintre fanii săi nu au reușit să înțeleagă această apariție, punându-și întrebări despre vedetă:

"E atât de aleatoriu încât plâng, îmi place asta.", a spus unul dintre ei.

Un al doilea a declarat: "Asta e atât de Lana Del Rey."

Un al treilea a numit experiența un "vis febril", în timp ce un al patrulea a adăugat: "E atât de aleatorie, încât încă sunt confuz."

"O iubesc atât de mult. Îmi place cum rămâne atât de pură și adorabilă."

Un al șaselea a declarat: "Trebuie să fug și să devin chelneriță chiar acum."

"Ce moment pur. Aproape că îmi aduce lacrimi în ochi dintr-un motiv oarecare. Lana este o suflet frumos și nu m-am așteptat niciodată la asta."

Vezi și: Lana del Rey a lansat un single din viitorul ei album, "Chemtrails Over The Country Club"

Vezi și: Șase alimente pe care Margot Robbie le-a mâncat, pentru a avea un corp de „Barbie”. S-a aflat dieta vedetei de la Hollywood

Vezi și: Johnny Deep, găsit inconștient în camera de hotel, înainte de concert. Care este starea de sănătate a artistului

Vezi și: Obiceiurile alimentare care o ajută pe Sharon Stone să se mențină în formă, la 65 de ani. Starul de la Hollywood are o dietă strictă

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel