Sandra Bullock, devastată de durere. Iubitul actriței a murit la doar 57 de ani

Data publicării:
Sandra Bullock, captură video Youtube, CBS Sunday Morning
Descriere foto: Sandra Bullock, captură video Youtube, CBS Sunday Morning

Iubitul Sandrei Bullock a murit, după o luptă grea cu o boală cruntă.

Partenerul de viață al Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit la vârsta de 57 de ani. Familia este cea care a confirmat vestea tragică, susținând că acesta a decedat liniștit după o luptă de trei ani cu o boală gravă.

„Cu mare tristețe împărtășim faptul că, pe 5 august, Bryan Randall a decedat în mod pașnic după o luptă de trei ani cu ALS”, se arată în declarația emoționantă a familiei, furnizată pentru People.

„Bryan a ales păstreze privată lupta cu boala, iar noi, cei care am avut grijă de el, am făcut tot ce am putut pentru a-i onora cererea. Suntem extrem de recunoscători doctorilor neobosiți care au navigat împreună cu noi prin peisajul acestei boli și asistentelor uimitoare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-și adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră. În acest moment, cerem intimitate pentru a plânge și pentru a ne împăca cu imposibilitatea de a ne lua rămas bun de la Bryan.”, a continuat familia acestuia. 

VEZI și: Șase alimente pe care Margot Robbie le-a mâncat, pentru a avea un corp de „Barbie”. S-a aflat dieta vedetei de la Hollywood

Când s-au cunoscut Sandra Bullock și Bryan Randall

Sandra Bullock, în vârstă de 59 de ani, l-ar fi întâlnit pe modelul devenit fotograf, în momentul în care acesta a făcut poze la ziua de naștere a fiului ei, Louis, în ianuarie 2015.

Relația lor a fost făcută publică mai târziu în acel an, după ce au fost văzuți împreună la nunta lui Jennifer Aniston și Justin Theroux. La vremea aceea, actrița declara despre bărbat faptul că „și-a găsit dragostea vieții sale”.

Citește și: Sora lui Celine Dion, noi detalii despre starea de sănătate a artistei: „Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze”

Îl vedea exemplul potrivit pentru copiii ei

Actrița era convinsă de faptul că bărbatul este un exemplu demn de urmat și de către copiii săi, cu care acesta avea o relație foarte bună. Chiar dacă Sandra Bullock a recunoscut faptul că nu împărtășea mereu aceleași opinii cu acesta, actrița era mai mereu sigură de faptul că bărbatul avea dreptate. 

„El este exemplul pe care aș vrea să-l aibă copiii mei. Nu sunt întotdeauna de acord cu el, iar el nu este întotdeauna de acord cu mine. Dar el este un exemplu chiar și atunci când nu sunt de acord cu el.

Sunt încăpățânată, dar uneori trebuie să stau deoparte și să ascult. Este greu să fii pe planul doi ca părinte, pentru că vreau să o fac eu însămi.”, spunea ea în trecut.

VEZI și: Justin Trudeau şi soţia lui divorțează după o căsnicie de 18 ani

De ce nu s-au căsătorit cei doi

Mai mult, chiar dacă îl considera pe bărbat a fi dragostea vieții sale, Sandra Bullock nu a ajuns însă în fața altarului alături de el. În acest sens, actrița și-a motivat decizia în trecut.

„Nu vreau să spun că nu fac asta, doar pentru a face așa cum vreau eu, dar nu am nevoie de o hârtie pentru a fi un partener devotat și o mamă devotată. Nu am nevoie să mi se spună să fiu mereu prezentă în cele mai grele momente. Nu am nevoie să mi se spună să trec peste furtună alături de un bărbat bun.”, mai spunea actrița.

În loc de flori, familia lui Randall solicită donații pentru Asociația ALS și pentru Spitalul General din Massachusetts. Estimările sugerează că SLA este responsabilă pentru până la cinci din 100.000 de decese la persoanele cu vârsta de 20 de ani sau mai mult din SUA.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel