Cum se menține în formă Marius Manole: „Riști să tremuri pe scenă, să ți se blocheze maxilarul”. Trucurile la care apelează mereu actorul

Data publicării:
Marius Manole, foto Instagram
Descriere foto: Marius Manole, foto Instagram

Marius Manole a vorbit despre disciplina de care orice actor ar trebui să țină cont, pentru a putea performa cât mai bine pe scenă.

Meseria de actor nu este deloc una simplă. Pe lângă talent, ai nevoie de foarte multă disciplină și de un stil de viață foarte organizat, astfel încât să poți face face tuturor provocărilor aduse de această meserie. Marius Manole confirmă din plin această teorie, actorul fiind foarte atent la meniul zilnic, dar și la alte aspecte extrem de importante, precum ar fi odihna. În lipsa acestor lucruri, artistul confirmă faptul că nu ar mai putea da tot pe scenă, lucru care n-ar putea fi posibil.

„Încerc să am grijă de lucrurile astea, să merg la sală, să am grijă de alimentație, trebuie să recunosc, după o stagiune plină simt nevoia unor nopți pierdute, în care să stau și eu cu prietenii, să beau o bere, doar că e foarte complicat după o noapte pierdută să poți juca a doua zi. Ți se face rău, eu nu mai am 25 de ani, chiar dacă noi ne antrenăm permanent, luăm vitamine, nu mai e corpul ăla din tinerețe, e foarte important în meseria asta să ai un corp sănătos.”, a dezvăluit Marius Manole, potrivit impact.

Citește și: Marius Manole nu este de acord cu obiceiul pe care-l are Carmen Tănase, când e oprită pe stradă de fani: „Îl vezi pe om pentru prima dată...”

„Este foarte important pentru un actor să aibă grijă de el”

Pot exista extrem de multe consecințe pentru un actor, dacă aspectele enumerate mai sus sunt neglijate. Marius Manole spune că prestațiile de pe scenă pot fi destul de dur afectate, astfel încât, indiferent de vârstă, de experiență și de nivelul de pregătire, orice artist ar trebui să-și pună sănătatea pe primul plan.

„Atunci când nu ești pregătit, chiar și deshidratat, emoțiile sunt mult mai mari. Se pierde calciu, magneziu, și dacă tu nu ai astea în organism, riști să tremuri pe scenă, să ți se blocheze maxilarul, și la spectacole ușoare se poate întâmpla. Este foarte important pentru un actor să aibă grijă de el. Este instrumentul lui, că până la urmă cu asta lucrează”, mai spune Marius Manole pentru sursa citată.

VEZI și: Înțelegerea făcută de Anghel Damian și Lia Bugnar, după despărțire: „El are cheile de la casa Liei și se duce zilnic...”. Cum a reacționat Theo Rose

Ce le recomandă tinerilor care aspiră la această meserie

Actorul are și un sfat pentru toți tinerii care aspiră la această meserie. În primul rând, toată lumea trebuie să știe că nimic nu îți este asigurat, după ce ieși de pe băncile facultății, indiferent de talent. Meseria ține într-o proporție mare de noroc, dar și de modul în care te văd cei din jurul tău, care decid sa-ți încredințeze sau nu un rol. Așadar, răbdarea și perseverența ar putea fi două dintre calitățile pe care ar trebui să le dețină orice tânăr actor.

„Trebuie să știe că se înhamă la o meserie care nu îți garantează nimic, este o meserie subiectivă, în care oricine își dă cu părerea despre tine și despre talentul tău, în care poți să ai succes, sau nu, chiar dacă ești bun. Ține de noroc, câtă muncă ești tu capabil să înduri, de cât efort, de cât sacrificiu, și așa mai departe.

Ești ca la loto, asta-i lumea. Orice tânăr care intră într-o facultate de genul acesta trebuie să știe că se termină, și când se termină facultatea va fi în aer. De acolo începe o gestionare a carierei lui pe care trebuie să o facă singur, pentru că nu te ajută nimeni, nu te învață nimeni. Ei (la Hollywood n.r) câștigă raportat la societatea lor, noi la lumea noastră, astea sunt tarifele. Nici un film de-al meu sau a lui Dragoș Bucur nu or să facă încasările pe care le fac ei. Ei pot să viseze, Ana Ularu este chiar la Hollywood, chiar îi rog să viseze, să viseze unde vor ei, și cât mai departe, pentru că dacă visezi și lupți pentru visul tău chiar ți se întâmplă. Și avem exemple, Ana Maria Marinca, Marcel Iureș, Maia Morgenstern, Oana Pelea, Medeea Marinescu, oameni care au trecut granița.

VEZI și: Carmen Tănase, trucurile prin care ține ridurile departe, la 62 de ani: „Rezultatele se văd foarte repede. Am sertarele pline”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel