Johnny Deep, găsit inconștient în camera de hotel, înainte de concert. Care este starea de sănătate a artistului

Johnny Depp, sursa foto Youtube
Descriere foto: Johnny Depp, sursa foto Youtube

Johnny Deep a leșinat în camera de hotel, chiar înainte de a susține un concert. 

Fanii lui Johnny Deep au rămas stupefiați și confuzi când s-a anunțat cu câteva minute înainte de ultimul său spectacol că artistul nu va urca pe scenă așa cum era prevăzut. Supergrupul muzical, aflat în prezent în turneu prin Europa, trebuia să cânte la Budapesta, în Ungaria, pe 18 iulie, dar, cu câteva momente înainte de spectacol, a făcut o actualizare pe rețelele de socializare. Ei au împărtășit o declarație care sună astfel: "Nu, nu, nu: "Din cauza unor circumstanțe neprevăzute, The Vampires vor anula spectacolul din această seară din Budapesta.

Johnny Deep, găsit inconștient în camera de hotel, înainte de concert

"Toate biletele (generale și VIP, inclusiv meet & greet) vor fi rambursate integral. Îi iubim și apreciem toți fanii care au călătorit de aproape și de departe pentru a ne vedea creșterea și ne pare sincer rău. Sincere scuze, The Hollywood Vampires". Declarația a fost împărtășită și pe Instagram Stories al actorului.

Mai mulți participanți au comentat că anunțul făcut cu doar câteva minute înainte de începerea spectacolului i-a făcut să fie îngrijorați pentru bunăstarea membrilor.

 "Anularea spectacolului în timp ce suntem la coadă este discutabil de ciudat. Sper din toată inima că toată lumea este bine", în timp ce un altul a adăugat: "Ar putea fi ceva cu adevărat în neregulă cu un membru al echipei sau al trupei. Sunt sigur că nu vor anula altfel. Aveți răbdare. Vor spune la timpul lor".

 "Vă rugăm doar să fie probleme tehnice uriașe sau orice altceva, nimeni din Vampiri sau din echipă. Sunt foarte, foarte îngrijorat..." În timp ce mulți au contemplat că ar putea fi Johnny, 60, care a fost bolnav, având în vedere că mai devreme a fost văzut mergând pe jos pe cârje, nici un cuvânt oficial a fost lansat de la oricare dintre membrii trupei.

Actorul din Pirații din Caraibe s-a accidentat la gleznă în luna iunie, ceea ce a obligat trupa să își anuleze concertele de deschidere din Statele Unite. El a fost nevoit să se retragă de pe scenă pentru a se recupera, iar trupa a publicat o declarație prin care a anunțat că acele spectacole vor fi reprogramate.

"Johnny a suferit o rană dureroasă la gleznă în urma aparițiilor sale recente și a fost sfătuit de medicul său să nu călătorească. El este devastat de această întorsătură a evenimentelor, dar așteaptă cu nerăbdare să se odihnească pentru ca toți cei patru Vampiri să poată da tot ce au mai bun în turneul din Europa", se arată în comunicat.

Turneul lor va continua prin Europa pe parcursul lunii, încheindu-se pe 23 iulie în Germania, urmat de un turneu de trei zile în Statele Unite pentru a compensa aparițiile recent anulate, care se va încheia pe 30 iulie.

Supergrupul Hollywood Vampires s-a format în 2012, iar Jonny cântă la chitară slide, ritmică și principală, la clape și la clape, precum și la backing și voce. Numele provine de la un club de băut celebrități pe care Alice Cooper l-a format în anii 1970 și a colaborat cu artiști precum Paul McCartney, Dave Grohl și Joe Walsh, relatează hellomagazine.comGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 23 iul 2023, 09:24 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience