Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nuntă neconformistă. Ritualul care a lipsit de la petrecere: „Cred că această tradiție va dispărea”

Sursă foto: Instagram/ Dani Oțil
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut marele moment în acest weekend. Aflați cum s-a desfășurat nunta pe care au așteptat-o atât de mult.

Pentru marea lor zi, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au ales să sărbătorească la un restaurant din Buftea. Cu ocazia acestui eveniment special, localul oferă o promoție tentantă, în care se aplică o reducere de 10% până la data de 30 septembrie. Reducerea se aplică asupra prețului final al meniului. Prețul standard pentru un meniu de nuntă este de 66 de euro, la care se adaugă TVA. În plus, pentru evenimentele organizate în zilele de vineri și duminică, se oferă o reducere suplimentară.

Vezi și: Ce a pățit Gabriela Prisăcariu, după ce a născut. Abia acum s-a aflat: „Plângeam când nu mă vedea nimeni”

Vezi și: Răzvan Simion, decizie neașteptată! Se retrage din viața publică: „Vreau să mă opresc o perioadă”

Nu a vrut ca mireasa să fie furată

Înainte de începerea petrecerii, Tinu Vidaicu, nașul spiritual al cuplului, povestea că Dani Oțil a ales să nu respecte tradiția. El nu a fost dispus să se despartă de Gabriela Prisăcariu nici măcar pentru câteva clipe, așa că a anunțat dinainte că nu va permite ca ea să fie furată în mod obișnuit la nunta lor.

„M-am bucurat mai ales pentru Gabriela pentru că și dorea mult. Am așteptat acest moment, pentru că-l știu pe Dani de mult timp. Nu cred că se va păstra tradiția cu furatul miresei. Mă aștept ca Dani să anunțe de la început. Oricum la ultimele nunți la care am fost, nu s-a mai întâmplat asta. Cred că această tradiție va dispărea. Nu au pregătit ceva special pentru dansul miresei”, a declarat Tinu Vidaicu, pentru CANCAN.RO.

Vezi și: Gabriela Prisăcariu, emoții înainte de nuntă. Dani Oțil a plecat la mare singur: „Nu mai venim acasă!”

Vezi și: Dezastrul pe care l-a produs Gabriela Prisăcariu în bolidul de lux al lui Dani Oțil: „Bine că nu sunt cu mașina mea”

Vezi și: Răzvan Simion și Daliana Răducan se căsătoresc: „Totul este stabilit”. Când va avea loc fericitul eveniment

Mersul la biserică era deja important

Înainte de a păși spre altar alături de prezentatorul de la Antena 1, Gabriela Prisăcariu împărtășea  faptul că pentru ea mersul la biserică avea o importanță mai profundă decât simplul act în sine. Ea considera că slujba religioasă în care preotul îi va uni nu poate fi comparată cu faptul că, în documente, era deja soția matinalului de mai bine de doi ani.

„Am emoții, îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul ăsta, să mergem la biserică, consider că este mult mai important decât actul în sine.

Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el”, a declarat Gabriela Prisăcariu, la Antena Stars.

Vezi și: Fosta soție a lui Răzvan Simion a absolvit facultatea la 45 de ani. Media cu care a terminat: „Dacă ar trebui s-o iau de la capăt…”

Vezi și: Cătălin Botezatu, propunere neașteptată pentru Gabriela Prisăcariu. Designerul s-a oferit să aibă grijă de fiul ei, când ea defilează la prezentările lui: „Mă duc eu bonă, o săptămână”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 31 iul 2023, 10:28 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience