Cătălin Botezatu, propunere neașteptată pentru Gabriela Prisăcariu. Designerul s-a oferit să aibă grijă de fiul ei, când ea defilează la prezentările lui: „Mă duc eu bonă, o săptămână”

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Botezatu  i-a propus Gabrielei Prisăcariu să-i supravegheze fiul, atunci când ea este la defilările lui de modă. 

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, se poate considera o femeie împlinită. Pe lângă familia frumoasă pe care o are cu prezentatorul TV, blondina are o carieră de succes în modeling. Vedeta s-a făcut cunoscută după ce a participat la  la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu'. De atunci, Gabriel Prisăcariu a avut numeroase apariții în defilările celebrului designer. 

Cătălin Botezatu, propunere neașteptată pentru Gabrielei Prisăcariu

De când a devenit mămică, Gabriela Prisăcariu recunoaște că se împarte cu greu între familie și carieră. Recent, Cătălin Botezatu s-a oferit să-l supravegheze pe Tiago atunci când Gabriela Prisăcariu participă la prezentările sale.

„Ea este una dintre creațiile mele, câștigătoarea Next Top Model, manechinul care nu a lipsit la niciunul dintre showurile mele! Ea poate să facă show! Este o manechină profesionistă, fără de ea, nu pot să fac show-ul! I-am zis să vină, nu avea bonă, mă duc eu bonă o săptămână, numai vin-o la show! A zis că vine pentru mine! Acum am promis, mă duc și am grijă de el! Dacă așa arată o mamă…', a spus Cătălin Botezatu, potrivit ciao.ro.

Cum se menține în formă Gabriela Prisăcariu, după ce a devenit mămică pentru prima dată

Gabriela Prisăcariu a recunoscut că este ținută „în priză” de către fiul său. Tiago. 

„Fac tot ce pot, încerc să mă mențin, Tiago mă menține în formă, dar vârsta își spune cuvântul! Tiago este pe baterii, cum spunem noi, și alerg după el toată ziua, mă ține în priză!', a povestit frumoasa mămică.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au schimbat șase bone

După ce au devenit părinți, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut mare ghinion în găsirea unei bone perfecte. Cei doi au recunoscut că au schimbat șase bone și asta pentru că toate avea diferite pretenții. 

„Noi avem bonă! În sfârșit am găsit și bonă. Eu sunt acasă în mare parte cam toată ziua iar când nu este bona, mă mai ajută mama mea. Este o armată de oameni în jurul lui! Suntem la a șasea bonă! Nu noi am fost pretențioși, bonele, în schimb, da. Am avut niște probleme cu ele dar acum suntem bine. De-abia aștept, plecăm noi doi în Dubai, bebelușul rămâne pe mâini și mai bune decât ale mele, rămâne cu mama mea și cu bona. Mama mea gătește foarte bine, sper să mai găsim prin frigider câte ceva când ne întoarcem…', a mai spus aceasta.

Ce spune Gabriela Prisăcariu despre al doilea copil

Soția lui Dani Oțil recunoaște că viața de mămică nu este ușoară, însă vrea ca pe viitor să-și mărească familia. 

„Nu mai sunt eu pe primul loc, înainte eram egoistă, acum nu mai sunt. Tiago este pe primul loc și apoi soțul meu. Nu mai călătorim atât de mult, nu mai suntem plecați, stăm mai mult pe acasă, facem activități cu bebelușul, îmi lipsesc călătoriile și somnul de noapte.

El încă se trezește de 2-3 ori noaptea și nu vrea pe nimeni altcineva lângă el, decât pe mine. Deocamdată nu mai am curaj să mai fac un copil. Eu sunt singură la părinți și întotdeauna am spus că îmi doresc măcar doi copii pentru că este greu să fii singur, dar ne mai gândim puțin. Poate pe viitor va veni și un al doilea copil, acum sigur nu!', a încheiat soție a lui Dani Oțil.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel