Fosta soție a lui Răzvan Simion a absolvit facultatea la 45 de ani. Media cu care a terminat: „Dacă ar trebui s-o iau de la capăt…”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Diana Simion Biță
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Diana Simion Biță

Diana Simion-Biță, fosta soție a lui Răzvan Simion, a absolvit facultatea la 45 de ani. Media cu care a terminat i-a șocat pe toți.

Fosta soție a lui Răzvan Simion, Diana, este în unul dintre cele mai fericite momente din viața ei. Aceasta a terminat Facultatea de Psihologie la vârsta de 45 de ani. Fiind într-un moment de extaz, femeia nu a putut să nu publice un mesaj pe rețelele de socializare. Foarte multe persoane se întreabă cum de a reușit aceasta să termine o facultate la vârsta de 45 de ani, însă, cu multă determinare și ambiție, Diana a întrecut orice așteptare, mai ales dacă este luată în considerare media cu care a terminat.

Fosta soție a lui Răzvan Simion este în extaz în acest moment, și are numeroase motive pentru a se simți așa. Pe plan personal, totul este excelent, iar în plan profesional viața ei merge către foarte bine, chiar dacă va avea parte de o schimbare radicală.

A absolvit cu medie mare

Una dintre bucuriile sale cele mai mari este media mare cu care a reușit să absolve Facultatea de Psihologie. Faptul că a absolvit facultatea la această vârstă nu o face să se simtă ridicol, așa cum s-ar fi simțit acum ceva vreme.

“Cel mai frumos cadou de ziua mea pe care mi l-am oferit vreodată este absolvirea facultății de psihologie cu media 9,90. Astăzi, una dintre dorințele care m-au însoțit constant de-a lungul vieții mele, cum te însoțește prin viață un bun prieten, pe care îl simți lângă tine chiar și atunci când nu este acolo, a devenit realitate. Am muncit enorm în acești trei ani, dar am și crescut pe măsură, și sunt mândră nu numai pentru realizările mele, ci și pentru că pot spune asta fără să mă simt ridicol, cum m-aș fi simțit în trecut.”, a scris aceasta pe una dintre rețelele sale de socializare.

A fost un drum anevoios

Pe acest drum al facultății, protagonista recunoaște că a dat piept cu numeroși profesori competenți și extraordinari.

„Am întâlnit pe acest drum profesori și mentori extraordinari, de la care am învățat și învăț enorm, și nu pot decât să le mulțumesc cu recunoștință pentru tot. Și cred că cele mai multe mulțumiri le merită copiii mei, care au avut răbdare și înțelegere pentru mama lor studentă, mai ales în acest an în care amândoi trec prin cele mai grele provocări, examenul de capacitate și bacalaureatul, dar și soțul meu, care este sprijinul, ancora și busola mea clipă de clipă.”, a mai spus aceasta.

Astfel, Diana mai spune și că nu a fost un drum ușor, terminarea unei facultăți cu o asemenea medie necesitând o adevărată dedicare.

„N-a fost ușor, și ăsta este doar începutul acestui drum, dar aș face asta de o mie de ori fără să clipesc, dacă ar trebui s-o iau de la capăt…” – a scris mama copiilor lui Răzvan Simion pe rețelele de socializare.

Diana și Răzvan Simion s-au despărțit în 2015, după un mariaj de aproape un deceniu. Cei doi au împreună o fată, Ianca (17 ani) și un băiat, Tudor (15 ani).

Vezi și: Răzvan Simion, decizie neașteptată! Se retrage din viața publică: „Vreau să mă opresc o perioadă”

Vezi și: Dani Oțil, enervat la culme de unul dintre clienții restaurantului său: „Avem niște țărănoi printre noi cu niște mega mașini...”

Vezi și: Răzvan Simion, despre dependența de tutun. Cât de greu i-a fost prezentatorului TV să renunțe la obiceiul nociv: „M-am chinuit”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel