Dezastrul pe care l-a produs Gabriela Prisăcariu în bolidul de lux al lui Dani Oțil: „Bine că nu sunt cu mașina mea”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, Instagram

Gabriela Prisăcariu a venit cu declarații referitoare la accidentul pe care l-a produs în mașina soțului ei, Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu, una dintre celebritățile din România și soția celebrului Dani Oțil, atrage mereu atenția cu aparițiile ei elegante. Indiferent dacă participă la evenimente mondene, apare în emisiuni sau pur și simplu își desfășoară activitățile zilnice, soția lui Dani Oțil are întotdeauna grijă de felul în care se îmbracă.

Fiecare ținută evidențiază silueta sa bine definită și reușește să atragă privirile tuturor. Cu toate acestea, uneori ghinionul o urmărește și pe ea, așa cum s-a întâmplat în situația prezentată chiar de ea, când planurile ei nu s-au potrivit cu cele de drum.

Îmbrăcată în articole de vară, sumar, dar stilat, cu talia subțire în evidență, Gabriela Prisăcariu s-a aventurat în oraș, iar surpriza a apărut în momentul în care, întrucât începutul zilei pentru ea este neapărat cu o cafea, s-a oprit la o cafenea pentru a-și lua "băutura împotriva oboselii", iar apoi a plecat.

În nefericitul incident care a urmat, în momentul în care s-a urcat din nou la volan, a vărsat toată cafeaua pe ea, distrugându-și astfel ținuta.

Cu hainele pătate și mașina afectată de pete de cafea, Gabriela Prisăcariu, deși inițial enervată, a arătat ulterior recunoștință faptului că măcar nu a vărsat băutura în propria sa mașină de lux, un cadou oferit de soțul ei de ziua ei de naștere.

Bine că nu e mașina ei

Cu toate acestea, problema majoră a fost să-și continue planurile zilei într-o astfel de stare, cu hainele pătate de cafea. A cerut scuze public și le-a transmis tuturor celor care o vor vedea astăzi în această situație să creadă că aceasta este conceptul ținutei ei, cu pete, deoarece nu avea haine de schimb în mașină și nu se aștepta la o astfel de situație neplăcută.

„Nu se poate așa ceva, efectiv nu se poate! Bine că nu sunt cu mașina mea, sunt cu a lui Dani! Eu ce mă fac acum? Deci, dacă mă vedeți pe stradă umblând așa… Am vărsat toată cafeaua pe mine și nu am cu ce să mă schimb. O să zic că așa era modelul”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe contul personal de Instagram.

Nu a fost mamă surogat

Gabriela Prisăcariu a devenit mamă pentru prima dată acum aproximativ un an și jumătate. Cu toate acestea, vedeta și-a recăpătat rapid forma fizică inițială, ceea ce a surprins mulți oameni, deoarece era greu de crezut că soția lui Dani Oțil a trecut prin naștere. Chiar dacă recunoaște că a câștigat 20 de kilograme în timpul sarcinii, Gabriela afirmă că a reușit să le slăbească rapid.

„Nu am fost mamă surogat. L-am purtat aici în burtică și au fost și 20 de kilograme în plus. Deci sigur-sigur a fost la mine. Văd și eu că seamănă cu Dani, este leit el, mai ales când se încruntă, este Dani din cap până în picioare. Dar Dani este un bărbat frumos, deci nu am de ce să mă supăr. Sunt mândră că a ieșit și că seamănă cu el”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit Ego.

Nu o credea nimeni că este însărcinată

Gabriela Prisăcariu afirmă că cele 20 de kilograme câștigate în timpul sarcinii nu au fost evident vizibile, deoarece a știut cum să le ascundă. Cu toate acestea, vedeta a fost adesea contrazisă de fani care nu cred că este posibil să obții astfel de rezultate.

„Nu știu de ce nimeni nu mă crede, dar au fost 20 de kilograme. Medicul meu tot timpul, la fiecare control, îmi zicea să mă opresc pentru că erau prea multe. După un număr de kilograme poți să faci complicații. Ce-i drept am și știut să le ascund bine, adică nu m-am îmbrăcat mulat, am știut să le ascund”, a continuat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel