Răzvan Simion, decizie neașteptată! Se retrage din viața publică: „Vreau să mă opresc o perioadă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Răzvan Simion, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Răzvan Simion, Instagram

Răzvan Simion le-a dat fanilor săi o veste total neașteptată, chiar în direct. 

Răzvan Simion poate fi urmărit de publicul larg de luni până vineri pe Antena 1, acolo unde prezintă de ani buni de zile emisiunea matinală alături de colegul și bunul său prieten Dani Oțil. Chiar dacă viața publică și rețelele de socializare fac parte din stilul său de viață de așa de mult timp, se pare că acesta a „obosit” din a-și mai împărtăși viața privată în mediul online, motiv pentru care a luat o decizie radicală. În direct, Răzvan Simion i-a anunțat pe toți cei care-l urmăresc de faptul că va lua o pauză de la rețelele de socializare pentru o perioadă, întrucât pierde foarte mult timp inutil pe ele. 

„Vreau să mă opresc o perioadă, vreau să fac un detox, că duminică am terminat TikTok-ul de două ori. Am așa o panică când trec de jumătate de TikTok, că nu mai știu să scriu, și mă duc la cărți”, a spus Răzvan Simion, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, potrivit ciao

Te-ar putea interesa și: Lidia Buble, declarații explozive, chiar înainte ca Răzvan Simion să o ceară de soție pe Daliana Răducan: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”

Răzvan Simion, despre dependența de tutun

Rețelele de socializare nu reprezintă singura „dependență” cu care Răzvan Simion s-a confruntat de-a lungul timpului. În trecut, acesta vorbea despre viciul pe care l-a avut extrem de mult timp și, anume, țigările. Vedeta de la Antena 1 spune că nu se regăsea neapărat în acest obicei total nesănătos, însă grupul social din care făcea parte l-a determinat să îl adopte. 

„Având un an și o lună de când am renunțat definitiv, îmi pare, la fumat, pot să ajung să vorbesc despre adicțiile astea. Și despre cât de greu mi-a fost să mă apuc de fumat, că nu mi-a plăcut de nicio culoare. Ca mine au fost foarte mulți, cei care s-au apucat de fumat doar pentru a accede într-un grup, într-o gașcă, într-un cerc în care asta era, pe vremea aceea, obligatoriu, ca astăzi. Nu uitați acest aspect. Deci m-am chinuit să fumez și m-am chinuit apoi, foarte mult timp, să mă și las.”, a dezvăluit Răzvan Simion la Neatza.

VEZI și: „Am fost extrem de săraci”. Dani Oțil, copilărie traumatizantă: „Nu aveam bani de o ciocolată”

Matinalul de la Neatza, probleme cu somnul

Acestea nu sunt însă singurele probleme cu care s-a confruntat de-a lungul timpului Răzvan Simion. Tot în cadrul emisiunii pe care o prezintă, fostul iubit al Lidiei Buble a dezvăluit faptul că mult timp a avut probleme destul de mari și când vine vorba despre somn. Problema nu s-a rezolvat de la sine, motiv pentru care matinalul a fost nevoit să apeleze la sfatul medicului. Chiar dacă „tratamentul” prescris nu a fost deloc cel la care acesta se aștepta, se pare că rezultatele nu au întârziat să apară. 

„Aveam o problemă cu somnul și am sunat medicul să îl întreb ce să fac. Mă așteptam să îmi prescrie niște pastile ceva, dar el mi-a zis: joci 30 de minute de tenis și bei 40 ml coniac. Am reușit să dorm”, a povestit Răzvan Simion în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. 

Citește și: Răzvan Simion, în lacrimi. Declarațiile emoționante ale fiicei sale: „Nu înțelege că îmi e frică”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel