Ce a pățit Gabriela Prisăcariu, după ce a născut. Abia acum s-a aflat: „Plângeam când nu mă vedea nimeni”

Data publicării:

Gabriela Prisăcariu și-a deschis sufletul și a dezvăluit stările cu care s-a confruntata după ce l-a adus pe lume pe Luca Tiago. 

Gabriela Prisăcariu a devenit în urmă cu aproximativ un an și jumătate mamă pentru prima dată. Vedeta și-a revenit însă atât de repede în forma fizică inițială, încât foarte multor oameni le-a venit greu să creadă că soția lui Dani Oțil a adus pe lume un copil. Chiar dacă recunoaște că a pus 20 de kilograme în timpul sarcinii, modelul spune că a reușit să le dea rapid jos.

„Nu am fost mamă surogat. L-am purtat aici în burtică și au fost și 20 de kilograme în plus. Deci sigur-sigur a fost la mine. Văd și eu că seamănă cu Dani, este leit el, mai ales când se încruntă, este Dani din cap până în picioare. Dar Dani este un bărbat frumos, deci nu am de ce să mă supăr. Sunt mândră că a ieșit și că seamănă cu el”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit Ego.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Prisăcariu, pe punctul de a se despărți de Dani Oțil: „Nu știu dacă este ok să zic asta. Noi nu am mai fi fost astăzi împreună”

 

„Am și știut să le ascund bine”

Gabriela Prisăcariu spune că cele 20 de kilograme nu au fost atât de vizibile, întrucât aceasta a știut cum să ascundă. Cu toate acestea, vedeta a fost contrazisă în repetate rânduri, de-a lungul timpului, de fanii care nu cred că o astfel de performanță este posibilă.

„Nu știu de ce nimeni nu mă crede, dar au fost 20 de kilograme. Medicul meu tot timpul, la fiecare control, îmi zicea să mă opresc pentru că erau prea multe. După un număr de kilograme poți să faci complicații. Ce-i drept am și știut să le ascund bine, adică nu m-am îmbrăcat mulat, am știut să le ascund”, a continuat aceasta.

VEZI și: Videoclipul cu care Gabriela Prisăcariu a stârnit revoltă în mediul online: „Păcat că se promovează astfel de modele. Asta nu e frumusețe”

 

A scăpat de kilograme din prima lună după ce a născut

Kilogramele în plus nu au stat foarte mult pe trupul de invidiat al Gabrielei Prisăcariu, care recunoaște faptul că din prima lună după ce l-a născut pe Tiago, acestea au dispărut. 

„Am scăpat repede de ele, din prima lună, pentru că m-am stresat extrem de tare. Probabil a fost și o depresie acolo, pe care nu am vrut să o accept, și atunci kilogramele s-au topit”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Mai mult, depresia postnatală nu a ocolit-o nici pe ea, așa cum s-a întâmplat în cazul mai multor vedete. Gabriela spune că avea zile când plângea pe ascuns în casă, întrucât nu-și dorea să-și afișeze aceste stări în fața nimănui. Chiar dacă multe persoane trec peste această perioadă cu ajutorul unor specialiști, vedete spune că a reușit singură să-și înfrângă temerile și gândurile negative. 

„Mi-am dat seama atunci doar că nu voiam să accept. M-am crezut puternică așa că nu am spus nimănui. Plângeam când nu mă vedea nimeni. Acum, când mă gândesc la perioada aia îmi dau seama că, da, a fost o depresie. Atunci nu am vrut să o accept, dar da a fost. Singură am reușit să trec peste pentru că în fața celorlalți oameni eram la fel, încercam să fiu ok”, a mai dezvăluit Gabriela Prisăcariu.

VEZI și: Câți bani a dat Dani Oțil pentru ca Gabriela Prisăcariu să probeze rochii de mireasă la Roma: „Eu de aici nu cumpăr nimic”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel