Răzvan Simion și Daliana Răducan se căsătoresc: „Totul este stabilit”. Când va avea loc fericitul eveniment

Data publicării:

Răzvan Simion a oferit primele informații cu privire la nunta cu logodnica sa.

Răzvan Simion trăiește o frumoasă poveste de dragoste în prezent, alături de Daliana Răducan. Dacă în trecut, acesta era mereu în lumina reflectoarelor și își afișa destul de mult din viața personală, cel puțin cât a format un cuplu cu artista Lidia Buble, de data aceasta, prezentatorul de la Neatza a decis să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii. Se pare că acest lucru îi priește din plin, întrucât Răzvan Simion pare că trăiește fericirea profundă alături de logodnica sa. 

“Eu să zic că nu e relația perfectă? Nu! E relația perfectă așa cum ne-am construit-o noi, e perfecțiunea așa cum am gândit-o, desenul pe care l-am făcut, arhitectura pe care am construit-o, ca să mă leg și de meseria logodnicei mele. Nu am zis așa ceva, nu există discursul acesta al meu. (n.r. că relația nu este una perfectă)”, a declarat Răzvan Simion, potrivit ego.

Citește și: Fosta soție a lui Răzvan Simion a absolvit facultatea la 45 de ani. Media cu care a terminat: „Dacă ar trebui s-o iau de la capăt…”

Îi leagă foarte multe pasiuni comune

Cei doi sunt legați și de foarte multe pasiuni, spune Răzvan Simion. Aceștia adoră să călătorească în jurul lumii, unde explorează cât mai în detaliu toate locurile noi și își creează amintiri inedite pentru o viață întreagă. Când vine vorba despre programul de muncă, prezentatorul spune că aici există însă o mare diferență între ei.

“Avem pasiuni comune, pentru frumos, design de interior și pentru artă, în general. Ea a făcut și o școală în sensul acesta, la mine este la nivel de hobby. Ne bucurăm când ne facem vacanțe în locuri în care avem cu ce să ne încărcăm, ce să vizităm. Am fost în Japonia, care este cel mai mare loc de joacă al arhitecților din lumea aceasta. Ea s-a simțit ca un copil într-un magazin de dulciuri, dar și mie mi-a plăcut la nebunie. Era arhitectura viitorului pe oriunde te uitai, artă contemporană cât puteai să înghiți. Suntem în drum spre un alt loc senzațional, vara aceasta ajungem la New York, care este tot în zona aceasta. Pasiunile noastre sunt acolo, adică design, arhitectură, frumos, concerte, musical, operă, teatru. Sper să le pot face pe toate în vara aceasta. Nu este o discrepanță foarte mare. Programul este OK. Ea e mai mult pasăre de noapte, lucrează mai bine noaptea, eu nu am cum, deși aș vrea. Nu e o diferență mare. Ne unesc pasiunile, este și normal să se întâmple asta.”, a continuat acesta.

VEZI și: Răzvan Simion, decizie neașteptată! Se retrage din viața publică: „Vreau să mă opresc o perioadă”

Răzvan Simion și Daliana, planuri mari de nuntă

Nu mai este mult până când cei doi își vor uni oficial destinele și în fața lui Dumnezeu. Anunțul a fost făcut chiar de către colegul de platou a lui Dani Oțil, care spune că partenera sa de viață își proiectează deja în cap cum va arăta fericitul eveniment.

“A fost anunțarea logodnei, eram în Mexic și cumva lumea a considerat că aia este petrecerea noastră aniversară, după care au zis că am fost în Japonia în luna de miere, dar mai avem etape de parcurs. Cel mai probabil la anul și o să vă ținem la curent cu planurile pe care le avem. (n.r. nunta) Arhitectura se face din timp. Eu sunt mai spontan, Daliana, însă, le așează și le gândește cu mult timp înainte, totul este stabilit, de la modelul rochiei și locul unde o să facem totul, dar îmi pare rău, nu prea pot să văd spun multe. Poveste, acesta este cuvântul care o să definească chestiunea pe care o să o facem. O să vedeți, îmi este că vând subiectul prea repede. (râde)”, a mai spus el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel